Шанси на перехід Вітора Буено в Сан-Паулу невеликі

Ймовірно, півзахисник буде змушений незабаром повернутися в Україну

Півзахисник «Динамо» Вітор Буено, який грає за «біло-синіх» на правах оренди з «Сантоса», нині перебуває в Бразилії і разом зі своїми агентами робить відчайдушні спроби змінити клуб.
У послугах Буено зацікавлений «Сан-Паулу», однак керівництво цього клубу поки не вело переговорів з «Сантосом» і «Динамо», а обмежується лише контактами з представниками футболіста.
«Динамо» не проти розлучитися з Буено, адже в Києві на бразильця практично не розраховують. А ось «Сантос» гальмує можливу угоду. Президент цього клубу готовий домовлятися по Буено тільки тоді, коли «Динамо» погодиться прописати в угоді Дерліса Гонсалеса, який грає за «риб» на умовах оренди зі стану віце-чемпіона України, фіксовану суму відступних в 6 мільйонів доларів.
Патова ситуація зберігається протягом декількох останніх днів і поки не видно, за рахунок чого вона може вирішитися позитивно.
Якщо до завтра Вітор Буено не домовиться про свій трансфер в «Сан-Паулу», то він буде змушений повернутися в «Динамо» і відпрацьовувати свій контракт, адже вікно переходів в Бразилії закривається 3 квітня.
Олексій Сливченко Джерело: Gazeta Esportiva
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
Коментарі