Дена Вайт не вірить, що Макгрегор остаточно завершив кар'єру

Президент UFC вважає, що зірковий боєць хоче виторгувати собі кращі умови

Оголошення Конора Макгрегора про завершення кар'єри можна сприймати по-різному: хтось вважає, що ірландець дійсно повісив рукавички на цвях, а хтось переконаний, що це публічний трюк, щоб відвернути увагу від його проблем з законом.
Президент UFC Дена Вайт знаходиться саме в числі тих людей, які вважають, що це тактика «Ноторіуса» спровокувати переговори з UFC щодо його частки в UFC.
«Ні, - відповів Дена, коли його запитали, чи вірить він, що Макгрегор дійсно завершив кар'єру. «Я думаю, що є певні речі, які хоче Конор і мені здається, що йому потрібно обговорити зі мною щось віч-на-віч. Напевно, ми зустрінемося в найближчі кілька тижнів і все вирішимо.
Послухайте, хто отримує більше поваги, ніж Конор Макгрегор? Залиште це. До нього ніколи не було проявлено поганого ставлення, тим більше з мого боку. І грошима його теж не обходили. Але він зачепився за ідею отримати частку акцій UFC. Наприклад, баскетбол, Майкл Джорджан не мав акцій ліги, і список на ньому не закінчується. Чи важливий Конор для спорту, для бренду UFC? Звичайно важливий. Це складне питання, але я вважаю, що є й інші шляхи задоволення його бажань. UFC буде тут довше, ніж Макгрегор, довше, ніж Дена Вайт і чим хто-небудь ще», - сказав Вайт.
Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

MMA | 05 травня 2024, 05:53 0

Бразилець Мішел Перейра застосував задушливий прийом – гільйотину