ВОРОБЕЙ: «У Динамо створюється нове покоління на 5-6 років вперед»

Екс-нападник «Шахтаря» - про майбутній матч 1/4 фіналу Кубка України

Екс-нападник «гірників» Андрій Воробей поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку 1/4 фіналу Кубка України, в якому «Шахтар» гратиме з «Динамо».
- Зустрічаються дві сильні команди і цей поєдинок навіть можна назвати достроковим фіналом. Постійно жереб зводив двох наших грандів безпосередньо в фінальному матчі. Зараз у інших команд з'явиться шанс поборотися за Кубок України.
При Хацкевичу в «Динамо» йде перебудова колективу. Зараз підтягується молодь. Хацкевич довіряє молодим виконавцям, розкриває нові таланти для «Динамо». Мені здається, зараз створюється нове покоління на 5-6 років вперед. Це не може проходити безболісно, ​​тому клуб залишається без трофеїв. Але ви бачите яка зараз молодь, вже проявляє себе в єврокубках, в іграх за збірну і в чемпіонаті показує себе. Тому можливо тактика була зроблена на нових молодих гравців, і вона себе виправдовує, але звичайно трофеїв це не приносить.
- Два кращих бомбардири команд Циганков і Мораес не дуже вдало виступають в дербі, як вони проявлять себе в цей раз?
- Циганков, як молодий і талановитий виконавець, на даний момент може бути не десь нестабільний: гру дасть, дві провалить. Але в збірній він показав, що зараз на ходу. Прекрасно провів останню гру з Люксембургом. Подивимося, як він буде виглядати в протистоянні з «Шахтарем». Що стосується Мораеса, у «Шахтаря» дуже сильна лінія півзахисту, тому у Жуніора буде більше шансів себе проявити з такими партнерами по команді. Вони все створюють, йому головне опинитися в потрібному місці в потрібний час, що він прекрасно робить.
Читайте також: Шахтар готується до матчів з Олександрією і Динамо в повному складі
Володимир Клепач Джерело: Терикон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі