Фестиваль водних екстремальних видів спорту відбудеться в Одесі

Змагання відбудуться з 1 по 5 травня

З 01 по 05 травня вперше в Одесі при підтримці Міського голови Федерація кайтбордингу та серфінгу України проводить Фестиваль водних екстремальних видів спорту «Red Line Games». В рамках заходу передбачено проведення:
- Кубок України з кайтбордингу 2019
- Відкритий кубок по SupBoardig
- Винчконтест по вейкбордингу (WakeBoarding)
- Показові виступи професійних спортсменів з віндсерфінгу (WindSurfing), джетсерфінгу (JetSurfing), флайбордингу (FlyBoarding)
- Аквабайк-шоу
- Музичні гості
- Щодня для всіх бажаючих йога, фітнес, баланс-борд, скимборд, слеклайн
Фестиваль «Red Line Games» популяризує культуру спорту та здорового цікавого способу життя. Весь тиждень на території Аркадії будуть проводитись різноманітні змагання, показові виступи та майстер-класи для всіх бажаючих. Спеціально для фестивалю будуються тимчасові унікальні спортивні конструкції (фігури) для виконання трюків та для забезпечення безпеки учасників та гостей. Red Line Games збере шанувальників екстриму з усієї країни.
Федерація катбордингу та серфінгу України запрошує Вас та усіх бажаючих відвідати найяскравішу екстремальну подію року в Одесі.
Федерація кайтбордингу та серфінгу України заснована в 2016 році в статусі всеукраїнської з філіями в 13 областях країни. Її головна мета - розвиток і популяризація кайтбордингу, підготовка професійних спортсменів і збірної команди олімпійського складу.
З 2016 року Федерація проводить рейтингові змагання та Чемпіонати країни, куди також запрошуються зірки світового кайтбордингу. До підготовки Red Line Games залучені Всеукраїнські Федераціїї серфінгу, вейкбордингу, сапбордингу, парусного спорту та інші.
Місце проведення: м.Одеса, Аркадія, територія комплексу «Red Line»
Дати: 01/05/2019 - 05/05/2019 з 10:00 до 20:00
Віталій Петровський Sport.ua
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися