Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: «Нам не вистачало свіжості»

Хавбек збірної України - про матч проти Люксембургу

Півзахисник збірної України Руслан Малиновський поділився враженнями від матчу відбору на Євро-2020 проти Люксембургу (перемога 2:1):

«Перемога хоч і мінімальна, але головне, що ми її здобули. Помилки в простих ситуаціях робили тому, що поле було не найкращої якості. Згоден, гра з нашого боку була невиразною, але на даний момент для нас важливо було взяти три очки.

Головний тренер просив грати низом, можливо наставника не до кінця почули. Але потім ми почали звільняти простір для Коноплянки. Він кілька разів добре вривався, але знову таки, газон був не кращої якості. Тим більше, суперник під кінець матчу всією командою захищав свої ворота. Втім, у нас була головна мета - завоювати три очки. І ми її досягли. Збірна України хоче потрапити на Євро.

Не вистачало свіжості. Упевнений, у Львові на пристойному газоні буде зовсім інша гра.

Недооцінки не було. Просто на такому полі команді суперника оборонятися було набагато легше, ніж нам створювати моменти.

Дуже дякую нашим уболівальникам. Команда реально відчувала підтримку. Може, в плані якості футболу команда виступила не так, як хотілося, але що стосується самовіддачі, всі виклалися повністю. Ми дуже хотіли перемогти».

Олег Дідух Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі