Анатолій ДЕМ'ЯНЕНКО: «Циганков здатний якісно замінити Марлоса»

Екс-тренер «Динамо» - про майбутній матч проти Люксембургу

Екс-тренер «Динамо» Анатолій Дем'яненко поділився очікуваннями від відбіркового матчу Євро-2020 Люксембург - Україна.
- Я прилетів в Люксембург, щоб підтримати нашу національну команду. У розташуванні збірної України панує гарний настрій.
- Зайвої розслабленості не спостерігається?
- Ні, абсолютно. Важливо, щоб не було недооцінки суперника. До гри з Люксембургом потрібно підійти дуже серйозно. Вважаю перемогу Люксембургу над Литвою невипадковою, хто б що не говорив. Багато хто посилається на кризу в литовському футболі, але я думаю, що, перш за все, прогресу домоглася збірна Люксембургу.
- Чому ви так думаєте?
- Я дивився гру Люксембург - Литва. Господарі поля продемонстрували хороший рух і бійцівські якості. Наш майбутній суперник відмінно виглядав як команда. Люксембург - це сильний середняк.
- Футболісти збірної України розуміють це?
- Розуміють. Нашій національній команді волею календаря випало почати відбір двома виїзними поєдинками. І раз ми змогли взяти бал в гостьовій зустрічі з Португалією, то з Люксембургу просто зобов'язані привезти три очки.
- Втрата Марлоса сильно ослабить синьо-жовтих?
- У збірній України є багато класних виконавців - не 11-13 чоловік, а всі 25. Той же Циганков, вважаю, здатний якісно замінити Марлоса.
- Як потрібно зіграти з Люксембургом?
- Надійно в обороні. А попереду необхідно реалізувати свої моменти. Це особливо важливо в протистоянні з такою командою, як Люксембург.
Люксембург - Україна. Анонс і прогноз на матч відбору до Євро-2020
Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 8

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі