Паулу Фонсека: «На початку Україна грала ідеально»

Наставник «Шахтаря» прокоментував поєдинок команди Андрія Шевченка з Португалією (0:0)

Головний тренер донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував поєдинок збірної України з Португалією (0:0) в рамках відбору на Євро-2020.
«Всі експерти віддавали перевагу Португалії в матчі з Україною, але я не був в цьому упевнений. Збірна України колосально змінилася за ці роки. Андрій Шевченко змінив менталітет гравців. Я бачу, з яким бажанням вони їдуть до збірної, я бачу атмосферу, а найголовніше - вони грають в футбол. Я знав, що Україна зможе розраховувати на позитивний результат.
Можу з упевненістю сказати, що нинішній склад збірної Португалії чи не найпотужніший в нинішній історії. Ключові гравці на провідних ролях в топових клубах. Проблема Фернанду Сантуша полягає в тому, щоб вибрати кращих з кращих. Португалія не тільки сьогодні є топовою збірною, а й буде такою в майбутньому.
На початку гри Україна грала ідеально. Високий пресинг створив проблеми португальцям. Свої кращі якості продемонстрували Кривцов і Матвієнко, їм було дуже складно протистояти Роналду, але вони впоралися. Вони зіграли не просто добре, а провели фантастичний матч. Для мене головний фаворит групи - Португалія, а за другу позицію буде битва між Сербією і Україною. Втім, після п'ятничного матчу я ще більше вірю в Україну», - зазначив Фонсека.
Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 11:00 1

Чи відзначаться Назаренко та Гуцуляк?