ФК Суми не поїдуть на матч Першої ліги проти Агробізнесу

Керівництво сумського клубу пояснило причини неявки на календарний матч

Сьогодні ФК «Суми» мав зіграти матч 19 туру Першої ліги у Волочиську з місцевим «Агробізнесом». Проте, матч не відбудеться, в зв'язку з чим керівництво сумського клубу виступило з роз'ясненням ситуації. В заяві сказано:
«На сьогоднішній день, через бездіяльність вже колишнього президента Ващенка Сергія Івановича, в ФК «Суми» склалась ситуація, що унеможливлює проведення матчу. Ще напередодні тренерський склад і гравці готувались до виїзду, проте, як стало відомо, ПФЛ не затвердив заявку нашої команди. За останні два тижні новим колективом ФК «Суми» була проведена масштабна робота з комплектування команди, проте, її участь в сьогоднішньому матчі неможлива через вищенаведені причини. Гравці та тренерський штаб продовжують роботу по вирішенню всіх організаційних питань та підготовку до наступного домашнього матчу проти луцької «Волині».

Нагадаємо, раніше в пресі циркулювала інформація, що сумськй клуб може знятися з Першої ліги, але в підсумку було вирішено продовжити виступи. Потім Сергій Ващенко полишив посаду президента ФК «Суми».
Микола Степанюк Джерело: ФК Суми
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:29 2

Микола Сираш не виходить на зв'язок, «Хуст» попросив підтримки в УАФ