Паулу Фонсека: «Навіть не розглядаю варіант піти з «Шахтаря»

Португальський коуч налаштований відпрацювати контракт з «гірниками» до кінця

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека розповів про завдання, що стоять перед командою, а також свої найближчі плани на майбутнє.
«Головне завдання - виграти чемпіонат України. Зараз ми на першому місці, тому наші справи йдуть добре. Вважаю, що ми добре зіграли в єврокубках, але потрібно розуміти різницю між українськими командами і топ-клубами Європи. «Шахтар» - хороший клуб, ми дуже мотивовані і хочемо вигравати титули. Ми хочемо досягати успіху на європейській арені і прогресувати в цих турнірах».
«Виграти Лігу чемпіонів або Ліги Європи зараз для «Шахтаря» дуже складно. Але, думаю, ми даємо позитивну відповідь. Треба розуміти, що у клубу сильна політика і він як і раніше багато стежить за бразильським ринком і молодими талантами. У цьому сезоні нам довелося внести важливі зміни до складу, а це все має свою ціну».
«Що стосується мене, то мій контракт з «Шахтарем» ще діє півтора року і я маю намір його виконувати. Звичайно, якщо надійде пропозиція, яка відповідає моїм інтересам та інтересам «Шахтаря», то ми будемо її обговорювати. У минулому році у мене було кілька пропозицій, але я вирішив їх відкинути. На даний момент я навіть не розглядаю варіант піти з «Шахтаря», - заявив Фонсека.
Раніше повідомлялося, що Фонсека входить в число кандидатів на пост головного тренера «Роми» в наступному сезоні.
Олексій Сливченко Джерело: Maisfutebol
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі

Коментарі