Маямі. Ястремська виграла перший матч після Fed Cup

18-річна українська тенісистка виграла матч першого кола на турнірі серії Premier Mandatory

Третя ракетка України Даяна Ястремська (№37 WTA) виграла матч першого кола основної сітки хардового турніру серії Premier Mandatory в Маямі. У стартовому поєдинку на турнірі українка обіграла росіянку Катерину Александрову (№57 WTA).
Маямі. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Катерина Александрова (Росія) - 6:3, 6:2
Перші два гейми Ястремська провела в режимі урагану. Своя подача була взята під нуль, що для Даяни - велика рідкість. На прийомі українка зробила кілька розкішних віннерсів, в тому числі пробивала навиліт і після перших подач Александрової. Але росіянка на розкисла, скористалася проблемами на наступній подачі Ястремський і швидко зрівнялася.
Кілька геймів пройшли в рівній боротьбі, Катерина стала помітно краще подавати, не дозволяючи Даяні навіть зачепитися за брейкпоінт. У восьмому геймі дівчата грали на більше-менше, де вдаліше виявилася українка, що реалізувала прихований сетбол. Подавалося на сет важко, але все ж успішно, третій сетбол був реалізований.
Початок другої партії за сценарієм повторив перший сет. Даяна повела з брейком, але проблеми на подачі не дозволили закріпити перевагу. В одному з моментів було допущено 3 подвійні помилки поспіль (за матч було цілих 7). І все ж перевага українки на корті було помітною. Як тільки її гра ставала більш-менш стабільною, росіянка не могла змагатися на рівних. У п'ятому і сьомому геймах Даяна зробила ще два брейка, а на матч подала вже набагато спокійніше.
У другому колі Ястремська зустрінеться з 12-ї сіяної Ешлі Барті з Австралії. Проти такої суперниці з помітними проблемами на подачі робити нічого, тому підготовка повинна бути серйозною.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 00:30 0

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі