Во Львове представили логотип города к Евро-2012

Также высадили клумбу и запустили трамвай

Сьогодні у Львові відзначають два роки до початку Чемпіонату Європи з футболу УЄФА Євро-2012.

У Львові, як і у решті міст, що приймають Чемпіонат Європи з футболу у 2012 році УЄФА ЄВРО 2012тм, з'явилася квіткова клумба у формі логотипу турніру. Квітковий логотип встановлено на пр. Свободи, біля статуї Матері Божої.

Також було запущено трамвай УЄФА Євро-2012 та представлено логотип м. Львова, як міста, що приймає Чемпіонат Європи з футболу УЄФА Євро-2012.

Участь у подіях взяли віце-прем'єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков, голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль, міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк, Львівський міський голова Андрій Садовий, директор турніру, керівник Місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна» Маркіян Лубківський.

«Завдання організаторів футбольного чемпіонату - створити потужну позитивну енергетику. Щоби гості цього дійства ще довгі роки розповідали про свої враження. Вболівальники лише незначну частину часу проведуть на стадіоні, решта у самому місті. І ми, львівяни, робимо усе для того, аби у нас всі почувалися комфортно.

Євро 2012 також дасть нам шанс краще пізнати один одного в Україні. Для іншої країни це було б собі важко уявити, але в Україні лише на 19 рік незалежності відновлюється авіарейс Львів-Донецьк. Багато проблем, які сьогодні є в країні, через те, що ми мало знаємо один одного, мало спілкуємось. ЄВРО дає нам шанс разом працювати і разом творити історію», - зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.

city-adm.lviv.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 15:24 2

Бывшие игроки «Динамо» еще не помирились

Комментарии