Первая тренировка сборной

Андрей Шевченко прибудет в сборную лишь в среду

Національна команда України провела перше тренування на базі ФК «Металіст» у селищі Високому, що під Харковом. У півторагодинному занятті взяли участь 13 гравців, котрі на цей час уже прибули в розташування головної команди: воротарі П'ятов, Горяїнов та Дикань, польові гравці Русол, Коноплянка, Селезньов, Польовий, Ощипко, Федецький, Худоб'як, Кобін, Олійник та Девич. Склад учасників тренування доповнили два гравці дубля «Металіста».

Поповнення прибуде ввечері

У зв'язку із реконструкцією аеропорту Харків у розкладі авіа-перельотів лише один вечірній рейс сполученням Київ − Харків. Тому чимало гравців прибудуть до Харкова пізно ввечері у понеділок: динамівці Гусєв, Мілевський, Михалик, дніпропетровець Ротань, Алієв з московського «Локомотиву» та Яковенко з бельгійського «Вестерло». У вівторок в обід рейсом із Відня прилетить захисник іспанської «Барселони» Чигринський, у середу із Сполучених Штатів − динамівець Шевченко.

Дворазові тренування

До 21 травня національна команда готуватиметься у режимі дворазових щоденних тренувань. Після отримання необхідної інформації щодо кондицій гравців буде складено подальшу програму підготовки збірної до контрольних матчів, що відбудуться 25 та 29 травня, а також 2 червня.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 11:00 0

Важные события во всех видах спорта совместно от Sport.ua и GGBET

Комментарии