У Карпатах на оглядинах чергові іноземці

Львівські «Карпати» врешті взялися за налагодження селекційної роботи

Для цього в клубі створено спеціальний відділ. Першими плодами роботи цього підрозділу є запрошення на оглядини трьох бразильців.

«Створюємо селекційну службу. Уже є керівник, і саме з його ініціативи днями на перегляд приїхало кілька футболістів із Бразилії, - каже наставник «Карпат» Олег Кононов. - Хоча клубна політика не зазнала змін, у першу чергу робитимемо ставку на своїх вихованців. Якщо й запросимо когось із-за кордону, то легіонери повинні бути на голову сильнішими за українців».

Спортивний директор «Карпат» Степан Юрчишин запевнив, що рішення стосовно бразильців ухвалять найближчим часом. Зважаючи на щільний ігровий графік львівської команди, в тренерського штабу бракує часу на докладне ознайомлення із цими футболістами.

У розташуванні «Карпат» не вперше прибувають темношкірі футболісти. Але рівень потенційних новобранців раніше був нижчим за рівень «карпатівців». Тому від їхніх послуг керівництво клубу відмовлялося. Водночас, якщо справдиться прогноз віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, то «зелено-білим» через ліміт і не знадобиться допомога іноземців у першій лізі. За словами чиновника, Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ хоче відправити «Карпати» і харківський «Металіст» до нижчого дивізіону. Таким буде покарання за буцім договірний матч цих команд у сезоні 2007-2008 років.

Головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич у розмові з журналістом коментувати заяву пана Стороженка відмовився. «Є компетентні органи, які повинні цим займатися. Зрештою, є прокуратура. Є факти, є про що говорити, а з пустого в порожнє переливати не треба», - заявив Мирон Богданович.

Гліб ВАКОЛЮК, Львівська газета

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 22:13 0

«Шеффилд Юнайтед» вылетел из АПЛ после одного сезона в лиге

Комментарии