Шахтер и Динамо рассудят итальянцы

Итальянская бригада арбитров определит чемпиона Украины

Матч Прем'єр-ліги між «Шахтарем» і «Динамо», який відбудеться у середу, 5 травня, на «Донбас Арені», обслуговуватиме бригада рефері з Італії, персональний склад якої вже визначено національною Асоціацією арбітрів цієї країни на прохання ФФУ.

Президент Асоціації Марчелло Ніккі повідомив українську федерацію, що серед кола топ-фахівців вони зупинили свій вибір на дуже талановитому рефері ФІФА Паоло Тальявенто, який нині перебуває на курсах УЄФА в Ньоні, звідки 4 травня і вилетить до України.

Цей авторитетний спеціаліст обслуговував надзвичайно складні матчі в Серії А нинішнього сезону: «Лаціо» − «Рома», «Самдорія» − «Дженоа», «Рома» − «Мілан», «Ювентус» − «Рома», продемонструвавши чудовий рівень суддівства. Тому, на думку пана Ніккі, названа кандидатура є найкращою серед тих, котрих Асоціація може запропонувати ФФУ на даний момент.

Асистентами Паоло Тальявенто у цьому матчі будуть Ренато Фаверані та Андреа Стефані − обидва асистенти рефері ФІФА, − а також Емідіо Морганті (4-й арбітр).

Президент Асоціації арбітрів Італії висловив жаль з приводу того, що не зможе в зазначену дату задовольнити прохання ФФУ відносно кандидатури відомого рефері ФІФА Роберто Розетті, оскільки напередодні фінальної частини ЧС-2010 він перебуватиме на спеціальних курсах ФІФА в Цюріху.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 07:18 0

4 мая состоится центральный матч 34-го тура Ла Лиги

Комментарии