Тайм - Шахтер - 6:0

Комплекс «Тайму», або як «Шахтар» дві години не може гол забити + ВИДЕО

Від цього матчу чекали багато. Головним питанням було, чи зможе «Шахтар» зберегти інтригу у чемпіонаті. Але як виявилось, що «Шахтар» не в змозі не те, щоб створити проблеми «Тайму», а хоча б забити гол у ворота львівської команди. За останні три поєдинки «гірники» так і не спромоглись хоча б на гол. А це 120 хвилин, або дві години чистого часу. А якщо врахувати ще матч першого кола, то кількість «сухих» хвилин «Тайму» у матчах із «Шахтарем» досягла позначки 136.

Хоча половина першого тайму пройшла у рівній боротьбі, навіть, можна сказати, із перевагою гостей. Дійсно, «таймівці» досить довго запрягали, але зате потім як поїхали...
Першим потривожив Лисенка Камеко, і воротар справився зі своїми обов'язками. Потім дива намагались витворити бразильці. Ромаріо накинув, а Фумаса пробив через себе в падінні, але це було не ефективно. А от перший по справжньому гольовий момент мав Вершинін, який відгукнувся на передачу партнера, виграв боротьбу і пробив з шести метрів вище воріт.

Напевно, лише після цього епізоду львів'яни проснулись. І почали виникати моменти й біля воріт Сагайдаченка. На 8-й хвилині мав забивати Олександр Бондар. Він отримав передачу від Павленка і з 4-х метрів пробив мимо воріт. Також у першій половині тайму слід відмітити велику кількість ударів, які блокували захисники. Дійсно захист обох команд був на висоті.

Але «Тайм» з кожною хвилиною все нагнітав і нагнітав ситуацію біля воріт Сагайдаченка і оборона «шахтарів» таки не витримала. Макаєв віддав різку передачу на Павленка, який від лицевої лінії віддав в центр, м'яч зрикошетив від захисника, Олександр Бондар набіг і ввігнав сферу у сітку. Це був початок розгрому.

Відразу Овсянніков після кутового пробив у стійку воріт. Згодом удари Кондратюка і Якуніна блокували захисники. Але через дві хвилини донеччани пропустили вдруге. Якунін по правому флангу накидав м'яч Кондратюку, але сферу дістав Мірошник і від нього круглий полетів у штрафний майданчик, де Сагайдаченко тільки по відомих йому причинах відбив м'яч прямо на ногу Легчанову.

«Тайм» на цьому не зупинився, а продовжував нагнітати ситуацію. Овсянніков і Якунін після виходів один на один намагались перекинути воротаря, але двічі кіпер прочитав задуми «таймівців». Але все-таки воротар помилився вдруге. Кондратюку кинули м'яч на хід, а Сагайдаченко вийшов далеко з воріт і вибив сферу, Легчанов в один дотик повернув м'яч Кондратюку, який вже розстріляв кіпера - 3:0.

За такого рахунку Станіслав Гончаренко випустив п'ятого польового гравця. Ним став Легчанов, і «Тайм» просто почав катати м'яч на своїй частині майданчика, а як донеччани дьорнулись пресингувати, то відразу пішла передача уперед, яка закінчилась аутом. Після аута захисники залишили одного Овсяннікова, який розстріляв ворота - 4:0.

Після такого першого тайму після відпочинку й годі було сподіватись на інтригу. Хоча Ігор Москвічов намагався щось змінити, і з перших хвилин пішов у бій з відкритим забралом, себто без воротаря. Але розігрувати зайвого «Шахтарю» не вдавалось. Гості хоча й тримали м'яч під контролем, але гострих моментів не створили. І згодом на ворота все-таки вийшов Сухомлинов, який замінив Сагайдаченка. Але досвідченому воротарю також не вдалось залишитись «сухим».

На 34-й хвилині Овсянніков вийшов п'ятим у «Тайму, і львів'яни почали контролювати м'яч. Знову вийшло, як у першому таймі. Львів'яни почали катати м'яч на своїй половині і чекати пресингу «гірників». Тільки Камеко вирішив запресингувати, миттєво «Тайм» організував триходівку, в результаті якої Кондратюк забив у порожні ворота. А учасниками цієї комбінації ще були Якунін і Павленко.

Крапку у матчі поставив Овсянніков, який надалі грав п'ятим. Легчанов пробив здалеку і Сагайдаченко відбив м'яч перед собою, Кондратюк корпусом прикрив сферу і відкинув на Овсяннікова, який з 2-х метрів закинув круглого у сітку. От так, чергова перемога «Тайму», і інтрига у чемпіонаті майже вичерпана.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львов) - «МФК Шахтер» (Донецк) - 6:0

«Тайм»
: Лысенко - Легчанов, Овсянников, Якунин, Кондратюк - Бондарь А., Макаев, Павленко, Чепорнюк - Скорый, Бондарь Д.
«МФК Шахтер»: Сагайдаченко (Сухомлинов, 22) - Фумаса, Камеко, Ромарио, Вершинин - Калуков, Мирошник, Моргунов, Рось
Арбитры: Дараган (Киев), Туржанский (Запорожье)
Бондарь А., 14, Легчанов, 16, Кондратюк, 18, Овсяников, 20, Кондратюк, 35, Овсянников, 40.

Удары (в створ): 20 (12) - 11 (5).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.sport.ua

Голы

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футзал | 05 мая 2024, 16:17 0

«Ураган» в финале обыграл «Аврору» со счетом 4:2

Комментарии