Заваров вносит ясность

В продолжение темы дела «Заваров - «Арсенал»

В даному судовому процесі було проведено лише одне засідання органу футбольного правосуддя - Дисциплінарного комітету Прем'єр-ліги України (ДК УПЛ), яке завершилось передачею наданих ФК «Арсенал» документів на експертизу до Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ). Підставою для цього стала наявність ознак фальсифікації документів з боку клубу, про що ми повідомляли в статті «У семи нянек дитя без глаза». На період проведення експертизи розгляд справи було призупинено.

Але, нажаль, КНДІСЕ офіційно повідомив, що не має можливості здійснити експертизу, оскільки зараз не працює необхідне обладнання і вказати конкретний терміни його ремонту також не виявляється можливим.

Враховуючи таку обставину, нами подане клопотання до ДК УПЛ щодо подальшого розгляду даної справи лише за наявними у справі документами, оскільки збільшується ризик наступної фальсифікації.

Також, на розгляд ДК УПЛ нами подана заява з вимогою зобов'язати ФК «Арсенал» спростувати інформацію, розміщену на офіційному сайті клубу в статтях від 11 лютого 2010 року: «Хочу один раз поговорить с Заваровым без коньяка» и «Нам нужен тренер с трезвым взглядом…». Ця вимога обґрунтовується тим, що клуб не зміг підтвердити достовірність публічних звинувачень О.А. Заварова, які містять в собі інформацію, що принижує честь та гідність особи тренера та членів його родини, а також зашкоджує його діловій репутації.

Ми впевнені, що всі звинувачення на адресу Олександра Анатолійовича є лише спробою керівництва клубу виправдати його незаконне звільнення перед інвесторами клубу. Сподіваємось, що розгляд даної справи буде поновлений УПЛ на найближчому засіданні ДК, що, зазвичай, відбувається по середах.

www.iskor.net

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 сентября 2024, 01:47 2

«Красные дьяволы» в 6-м туре АПЛ проиграли 0:3 «Тоттенхэму»

Комментарии