СУРКИС: «Я мечтаю о Евро в Украине и Польше»

Глава ФФУ пообщался с представителями зарубежных СМИ

«Євро-2012 у чотирьох українських містах та фінал у Києві - це єдине рішення яке зробить мене щасливим», - такими словами президент Федерації футболу України Григорій Суркіс розпочав свою зустріч із учасниками міжнародного медіа-туру, організованого Інформаційним центром «Україна - 2012».

Очільник українського футболу розповів, що був здивований тим, що навіть, як правило стримані, експерти УЄФА, під час Наглядової ради 23 листопада дуже високо оцінили підготовку України до Євро-2012. «Саме тому, ми можемо сподіватися, що отримаємо усі чотири міста і фінал у Києві. Я мрію щоб цей турнір відбувся. Таким чином ми підвищимо рівень життя українців до європейських стандартів та ствердимо позитивний імідж України у європейському просторі», - наголосив президент ФФУ.

Пан Суркіс вкотре підкреслив, що зараз, після 2,5 років підготовки до Євро-2012, Україна має вкотре довести, що може проводити змагання на паритетних засадах з поляками: «Я вірю, що 10-11 грудня ми зможемо обґрунтувати саме цей формат змагань. Досвід проведення п'ятирічок у нас уже є. Звичайно вже немає «волі партії», але є воля українського народу і бажання мати Євро-2012». За його словами, після того, як у травні цього року Україна отримала першу «жовту картку» від УЄФА, вся держава сконцентрувала фінансові та виробничі потужності заради підготовки до Євро-2012. «Український народ єдиний у своєму прагненні 2012-го року відкрити для усіх країну, яку до цього майже ніхто не знав», - підкреслив президент ФФУ.

Григорій Суркіс, відповідаючи на питання журналістів, заспокоїв всіх щодо затримок у будівництві львівського стадіону: «Те незначне відставання у будівництві стадіону, яке відзначили експерти УЄФА у своїх документах, буде подолано вже найближчим часом. І стадіон, і аеропорт Львова здадуть відповідно до графіків».

Інформаційний центр «Україна - 2012»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:36 15

Цыганков и Довбик приложились к суперуспешному сезону

Комментарии