ГАМУЛА: «Во Львов едем за очками»

Наставник «Закарпатья» Игорь Гамула - о подготовке своей команды к матчу против «Карпат»

Уже післязавтра на стадіоні «Україна» відбудеться поєдинок 9-го туру прем'єр-ліги «Карпати» - «Закарпаття». Говорити про важливість зустрічі для обох колективів, мабуть, не варто. Наскільки ж серйозним видається найближчий опонент для коуча ужгородців Ігоря Гамули?
- Колектив у Олега Кононова підібрався хороший: футболісти налаштовані на боротьбу, у них «горять» очі на полі, вони упродовж усіх дев'яноста хвилин матчу не зупиняються у русі. Тож не потрібно бути віщуном, аби спрогнозувати складний та нервовий поєдинок, - розпочав розмову із журналістом прес-служби клубу Ігор Васильович.
- Ще б пак - «Закарпаттю», чомусь, завжди важко давалися ігри у Львові. Яким футболістам із табору опонента слід приділити притальнішу увагу?
- Не помилюсь назвавши небезпечними кожного «карпатівця». А, як на мене, у хорошій формі наразі перебувають Ігор Худоб'як, Батіста і Самсон Годвін. Та нічого, намагатимемось нейтралізувати кожного з львів'ян.
- Чи визначилися ви з тактикою на недільну дуель?
- Авжеж: свої тактичні ходи на матч з «Карпатами» я продумовую із закінчення нашої останньої зустрічі проти «Дніпра». Проте розкривати їх завчасно не стану.
- Про прогнози напередодні важливої зустрічі не говорять…
- Маєш рацію. Нехай наші уболівальники будуть впевнені тільки в одному - у Львів «Закарпаття» їде брати очки.

www.zakarpattja.uz.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 20 мая 2024, 07:29 10

В конце боя Тайсону говорили, что он ведет в счете

Комментарии