НЕВУЧЕ: «Такова судьба футболиста»

Нападающий «Закарпатья» Чарлес Невуче готов бороться за место в основном составе своего клуба

Уже шість турів прем'єр-ліги позаду, а кращий бомбардир ФК «Закарпаття» минулого сезону Чарлес Невуче ще не забив жодного м'яча. Єдине, чим може похизуватися нігерійський нападник так це влучним пострілом в кубковій дуелі проти «Дніпра». У чому причина голевої засухи журналіст прес-служби розпитував у легіонера в перерві між тренуваннями.
- Не розмумію, чому дотепер не відзначився. Здається, і зусиль прикладаю не менше, ніж у першій лізі, однак результативно завершити атаку стало значно складніше. Не дарма ж фахівці твердять, що різниця між елітним дивізіоном і нижчим за рангом - суттєва, - розпочав Чарлес.
- Твої невдачі не залишилися непоміченими - після стартової довіри наставник команди Ігор Гамула довіряє все менше...
- Що зробиш, така ось вона доля футболіста - сьогодні ти основний, а завтра можеш міцно засісти на лаву запасних. Проте голову я не опускаю - на тренуваннях викладаюся сповна, тож, сподіваюсь, моє повернення у стартову одинадцятку не за горами.
- Чарлесе, в останні дні літа в колектив були запрошенні кілька форвардів. Чи не лякає тебе конкуренція?
- Навпаки, вона потрібна, оскільки саме це явише допомагає вдосконалюватися. Ба, більше, я люблю таке своєрідне змагання! А хто гратиме залежить найперше від тренера.
- Наскільки несподіваним, після переможної ходи у першій лізі, видався старт у прем'єр-лізі?
- Шкода, що у п'яти поєдинках здобули тільки три очки: мали ж бо шанси і в матчах з учасниками єврокубків і в зустрічі першого туру проти «Іллічівця». Якби тоді у Маріуполі бодай раз із вигідної позиції відзначився я, чи той же Саша Артьоменко, який здалеку влучив у поперечину, усе склалося б по-іншому. Наразі маємо те, що маємо. І надолужувати втрачене збираємось уже в наступному двобої з «Оболонню».
- «Пивоварам» ти забивав у першій лізі...
- Так, тож спомини про цю команду у мене лиш найкращі (посміхається). Намагатимусь і в майбутньому поєдинку порадувати наших прихильників. Однак аби це зробити найперше слід заслужити довіру тренера.

www.zakarpattja.uz.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 17 мая 2024, 11:01 7

«Барселона» уже в ближайшее время может остаться без тренера