Ищенко и Ковпак в сборной!

Алексей Михайличенко объявил состав сборной Украины на матчи с Хорватией и Казахстаном

У понеділок, 25 травня, головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список із 25-ти футболістів, які готуватимуться до відбірних матчів чемпіонату світу-2010 проти команд Хорватії та Казахстану, що відбудуться відповідно 6 та 10 червня.
Новачки у Кончі-Заспі
Привертає до себе увагу присутність у списку двох потенційних новобранців − новоспеченого володаря Кубка УЄФА, захисника донецького «Шахтаря» Миколи Іщенка та кращого бомбардира поточного чемпіонату України − нападника сімферопольської «Таврії» Олександра Ковпака. На жаль, не зможе через травму взяти участь у найближчих матчах оборонець київського «Динамо» Тарас Михалик. Загалом у червневому варіанті збірної представлені гравці одразу десятьох клубів − шести вітчизняних і чотирьох зарубіжних.
Відкрите тренування
На тренувальній базі ФК «Динамо» в Кончі-Заспі «синьо-жовті» зберуться у понеділок, 1 червня. Гравці ж «Шахтаря» і «Ворскли», у зв'язку з участю у фіналі Датагруп − Кубку України, який відбудеться 31 травня в Дніпропетровську, приєднаються до збірної у вівторок. Того ж дня, 2 червня, о 16.30 розпочнеться прес-конференція Олексія Михайличенка, після якої журналісти матимуть можливість відвідати традиційне відкрите тренування збірної України.
Склад національної збірної
Воротарі: Станіслав Богуш («Динамо» Київ), Андрій П'ятов і Рустам Худжамов (обидва − «Шахтар» Донецьк).
Захисники: Віталій Мандзюк («Динамо»), Андрій Русол («Дніпро» Дніпропетровськ), Микола Іщенко, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук і Дмитро Чигринський (усі − «Шахтар»), Григорій Ярмаш («Ворскла» Полтава).
Півзахисники: Олександр Алієв («Динамо»), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва − «Металіст» Харків), Олексій Гай («Шахтар»), Євген Левченко («Гронінген», Нідерланди), Максим Калиниченко, Сергій Назаренко і Руслан Ротань (усі − «Дніпро»), Анатолій Тимощук («Зеніт», Росія).
Нападники: Андрій Воронін («Герта» Берлін, Німеччина), Володимир Гоменюк («Дніпро»), Олександр Ковпак («Таврія» Сімферополь), Артем Мілевський («Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»), Андрій Шевченко («Мілан», Італія).

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 19:12 8

Национальная сборная Украины не будет обделена бонусами

Комментарии