Всеукраїнський День футболу

25 квітня - Всеукраїнський День футболу

Всеукраїнський День футболу, який цього року святкуватиметься в суботу, 25 квітня, неодмінно сприятиме подальшій популяризації гри мільйонів у нашій країні, що наразі готується до проведення фінальної частини Євро-2012.

Численні заходи

За ініціативою ФФУ численні заходи відбуватимуться на стадіонах та спортивних майданчиках усіх регіонів України, зокрема, в обласних та районних центрах, у столиці та сільській місцевості, за участю широких верств населення − від учнів дитячо-юнацьких і загальноосвітніх шкіл до ветеранів футболу.

Офіційна церемонія

Офіційну ж церемонію відкриття Дня футболу за традицією прийматиме київський Навчально-тренувальний центр ім. Віктора Баннікова (пров. Лабораторний, 7а). Святкова програма передбачає проведення різноманітних турнірів серед хлопчиків і дівчат, показові фрагменти уроків футболу, цікаві конкурси на призи легендарних українських футболістів − Володимира Верємєєва, Володимира Трошкіна, Євгена Рудакова і Андрія Біби та багато іншого. Початок свята − о 12.00.

Зустріч друзів

На смарагдових полях, що розташовані біля штаб-квартири національної федерації, зберуться представники ФФУ, тренери збірної України й почесні гості, які вітатимуть із святом дитячо-юнацькі, дівочі колективи міста й області, команди дитячих притулків, інвалідів, журналістів тощо.

Конкурс малюнків

Гості зможуть відвідати у Будинку футболу виставку дитячих малюнків, що надіслані на конкурс «Я люблю футбол», організований ФФУ та Професіональною футбольною лігою. За бажанням відвідувачі зможуть віддати свій голос за найцікавіші роботи, а переможці конкурсу, в якому беруть участь діти віком від 8-ми до 12-ти років, отримають можливість супроводу футболістів на поле під час фінального матчу Датагруп − Кубок України.

Вінець свята

Учасники заходів матимуть змогу поспілкуватися із президентом ФФУ, членом Виконкому УЄФА Григорієм Суркісом, представниками тренерського штабу національної збірної України, міністром у справах сім'ї, молоді та спорту Юрієм Павленком, президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою та іншими гостями футбольного дійства.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 07:42 7

Лунин пропустил в матче два гола