Анонс матча ФК Львов - Кривбасс

Повернення ФК «Львів» у Добромиль

У п'ятницю, 24 квітня, ФК «Львів» після півторамісячної перерви знову у Добромилі на стадіоні «Княжа Арена» в ранзі господарів прийматиме «Кривбас».

Нагадаємо, що після «болотяного» матчу ФК «Львів» - «Металіст» (8 березня) ФФУ заборонила проводити у Добромилі Старосамбірського району матчі Прем'єр-ліги, виключивши до кінця сезону стадіон «Княжа Арена» із тимчасового реєстру спортивних арен діючого чемпіонату. Тож наступні два домашні матчі ФК «Львів» в ролі господарів довелося проводити у Луцьку та Києві.

Наставник городян Сергій Ковалець після останнього «домашнього» матчу із донецьким «Металургом» зазначив: «Ми хочемо популяризувати західно-український футбол, однак поки граємо як «летючі голландці», а точніше, як «летучі львів'яни». І зусиллями президента ФК «Львів» Юрія Кіндзерського та голови райдержадміністрації Миколи Цепенди за короткий термін на стадіоні у Добромилі вдалося виконати великий обсяг ремонтних робіт дренажної системи та покращення системи освітлення стадіону. Адже матч ФК «Львів» - «Кривбас» розпочнеться о 19.00. Тож комісія Федерації футболу України, побувавши у Добромилі з метою перевірки готовності футбольного поля та інфраструктури стадіону, дала дозвіл на відновлення матчів на «Княжій Арені».

Щодо кадрових втрат, то Сергій Ковалець не зможе розраховувати на дискваліфікованого Бориса Баранця, який в Одесі побачив перед собою четверту сезоні жовту картку. А ось з «обойми» Олега Тарана випало одразу два ключових гравця - Олег Шелаєв та Руслан Костишин, у яких також перебір жовтих карток.

Нагадаємо, що матч першого кола у Кривому Розі завершився перемогою «Кривбасу» - 2:0 і в складі криворіжців відзначився Доріан Бюлюкбаші та автогол в пасиві львів'янина Любомира Гальчука. А діями городян у цій грі керував спортивний директора ФК «Львів» Роман Лаба. Тож «Кривбас» їде на Львівщину, маючи за спиною серію з чотирьох перемог поспіль, в тому числі двох на чужих полях. І в разі перемоги у Добромилі «Кривбас» повторить свою клубну рекордну гостьову переможну серію з трьох матчів.

Обслуговуватиме матч ФК «Львів» та «Кривбасу» 45-річний Ігор Покидько з Полтави, за плечима якого 35 матчів у чемпіонатах, з яких один за участю «Кривбасу» - 7 серпня 2005 року у Кривому Розі із запорізьким «Металургом» (1:0). А поєдинок за участю ФК «Львів», який веде відчайдушну боротьбу за збереження місця серед еліти, стане першим для полтавського арбітра.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

24 апреля, пятница
ФК «Львов» - «Кривбасс»
Добромыль. Стадион «Княжа Арена». 19.00
Арбитр: Игорь Покидько (Полтава)
ТВ-трансляция на Первом Национальном
Прогноз sport.ua - 1:1
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 23 мая 2024, 00:23 5

У Севильи – 7 побед, Интер, Ливерпуль, Ювентус, Атлетико Мадрид – по 3

Комментарии