Полум’я фанатського серця

Відповідь на відкритий лист ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ до вболівальників

Шановні діячі Української Прем'єр-Ліги!

Ви неодноразово завіряли футбольне суспільство в тому, що створення вашої структури - велика історична подія в Українському футболі. Адже, за Вашими словами, УПЛ мала вивести футбол нашої країни на якісно новий рівень в усіх напрямках. Ви запевняли, що окрім президентів фубольних клубів, УПЛ буде піклуватися про інтереси вболівальників.

Тоді ми Вам повірили. Хочемо вірити і зараз.

Хочемо вірити, що ви знайдете сили і можливості відстояти інтереси вболівальників українського футболу перед ФФУ, УЄФА та іншими футбольними та державними структурами. Вірити, що ви вплинете на футбольні організації України в питанні легалізації піротехнічних засобів на трибунах стадіонів. Вірити, що доб'єтесь підтвердження цієї легалізації на законодавчому рівні.

Ми хочемо вірити у Ваше усвідомлення того, що піротехніка - не просто яскравий вогник, а невід'ємна частина вболівання. Вияв фанатської любові, пристрасті, надії, а іноді й розчарування та гніву. Кожен вогонь на трибуні - не просто піротехнічний засіб, а полум'я фанатського серця. Традиція відзначати перемогу вогнем зародилась не в останні роки і, навіть не в 1961, коли київський стадіон спалахнув тисячами вогнів на честь чемпіонства Динамо. Ця традиція - культурний спадок нашої батьківщини і сягає своїм корінням сивої давнини.

Хочеться вірити, що ви цінуєте культуру своєї країни.

Нам дуже хочеться вірити, що разом ми зробимо український футбол яскравішим!

Питання тільки в одному: чи можна Вам вірити?

Зі сподіваннями на розуміння, Українські вболівальники

white-blue.kiev.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 07:19 0

Команды сыграли вничью – 2:2

Комментарии