Металіст оштрафовано на 10.000 у.о. за піротехнічні засоби

Відбулося засідання №19 Дисциплінарного комітету ПЛ

Дисциплінарний комітет ПРЕМ'ЄР-ЛІГИ вирішив за грубі порушення вболівальниками команд громадського порядку під час матчу 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України:
1. ФК «Металіст» зобов'язати перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 10 000 у.о. у гривневому еквіваленті (за запалення близько ста піротехнічних засобів) та попередити, що у випадку повторення аналогічної ситуації до клубу може бути застосована санкція у вигляді проведення наступного матчу без глядачів.
2. ФК «Дніпро» зобов'язати перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 3 000 у.о. у гривневому еквіваленті (за запалення семи піротехнічних засобів та масове пошкодження крісел на стадіоні).

За запалення вболівальниками команди трьох піротехнічних засобів під час матчу 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов'язати ФК «Карпати» перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 300 у.о. у гривневому еквіваленті.

За ненадання команді ФК «Харків» футбольного поля для проведення тренування перед матчем 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов'язати ФК «Карпати» перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 5 000 у.о. у гривневому еквіваленті (враховуючи повторність порушення).

Поновити провадження по заяві футболіста Р.Валєєва щодо невиконання ФК «Чорноморець» фінансових зобов'язань за контрактом та перенести розгляд справи на наступне засідання ДК ПЛ у зв'язку з триваючими переговорами між сторонами.

Перенести на наступне засідання ДК ПЛ розгляд справи по заяві футболістів А.Гаврюшова, А.Тлумака, А.Комарицького, А.Гринченка, Г.Цімакурідзе, М.Каменюки, Бага, О.Храмцова, В.Болохана, Г.Гомеса, М.Райчевіча, О.Єрмака, Жуніора, П.Джінані, О.Омоко, О.Антонова, О.Половкова, І.Скоби щодо невиконання ФК «Зоря» фінансових зобов'язань за контрактом у зв'язку з триваючими переговорами між сторонами.

Перенести на наступне засідання ДК ПЛ розгляд справи по заяві футболіста О.Городова щодо невиконання ФК «Харків» фінансових зобов'язань за контрактом у зв'язку з триваючими переговорами між сторонами.

Зобов'язати ФК «Арсенал» до 15.05.2009 р. повністю розрахуватися із колишнім футболістом Д.Парфьоновим.

За обопільну грубість, удар суперника головою після зупинки гри під час матчу 22-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ відсторонити футболіста ФК «Металург» (Донецьк) А.Рябого та футболіста ФК «Динамо» Є.Хачеріді від участі у змаганнях на три матчі (норма Дисциплінарних правил ФФУ прямої дії).

Повна версія Рішення №19 від 08.04.2009 р. пізніше

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 16:20 6

Два предыдущих матча соперников этой весной завершились с одинаковым счетом 4:1 в пользу горняков

Комментарии