Цієї суботи в Монреалі Віталій Ципко проведе елімінатор

Українець проведе бій за звання офіційного претендента на пояс IBF

4 квітня в Монреалі, Канада, українець Віталій Ципко (№2 у рейтингу IBF) проведе бій за звання офіційного претендента на пояс IBF у вазі до 76,2 кг проти третього номера в рейтингу IBF мексиканця Лібрадо Андраде. Цей двобій пройде в андеркарті об'єднавчого поєдинку у вазі до 63,5 кг між Тімоті Бредлі (чемпіон за версією WBC) та Кендаллом Холтом (чемпіон за версією WBO). Транслюватиме цей вечір боксу канал «Showtime».

32-річний шульга з Дніпропетровська провів на профі-рингу 25 поєдинків: 22 перемоги (12 КО), 2 поразки, 1 бій без оголошення результату. Востаннє екс-чемпіон Європи виходив у ринг майже рік тому, перемігши у травні 2008 року технічним нокаутом у третьому раунді поляка Марціна П'ятковського. Раніше, в лютому 2008 року, він мав провести елімінатор на титул IBF проти німця Роберта Штігліца, але через алергічний синусит відмовився від поєдинку.

Для його 30-річного мексиканського суперника бій проти Ципка стане 30-им у кар'єрі. До цього він 27 разів покидав ринг переможцем (21 КО) і двічі програвав. У своєму попередньому поєдинку 24 жовтня 2008 року мексиканець претендував на пояс IBF і поступився його володарю Лучіану Буте за очками у дуже драматичному і суперечливому поєдинку. Нагадаємо, протягом майже всього поєдинку Буте мав перевагу над Андраде. Крім того, мексиканцю в десятому раунді був відрахований нокдаун. Але в кінцівці поєдинку Андраде відправив чемпіона у важкий нокдаун. Рефері, затягуючи час, почав вимагати від Андраде відійти у свій кут, після цього почав повільний відлік часу, під час якого Буте у напівсвідомому стані піднявся і дочекався фінального гонгу, так і не вступивши в бій. Судді довго радились, який винести вирок, вирішивши віддати перемогу Буте за одноголосним рішенням.

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 04 мая 2024, 22:55 9

Ига Свентек в трех сетах вырвала победу у Арины Соболенко

Комментарии