Евро-2012: парламентские слушания

Григорий Суркис выступит на парламентских слушаниях

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс виступить на парламентських слуханнях «Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні», які відбудуться у будинку Верховної Ради в середу, 11 березня. Початок − о 15.00.
Підготовка та проведення
Слухання було призначено відповідною Постановою №841-VI від 13 січня. Згідно з нею, Кабінет міністрів мав до 26 лютого підготувати і подати до Верховної Ради необхідні інформаційно-аналітичні матеріали про хід підготовки до Євро-2012, а Комітет ВР з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму − здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методологічного забезпечення парламентських слухань.
Представницький склад
У слуханнях братимуть участь віце-прем'єр-міністр України Іван Васюник, директор Координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012 Ілля Шевляк, голови міністерств і керівники інших центральних органів виконавчої влади, національні координатори, відповідальні за підготовку та проведення в Україні Євро-2012.
Порядок денний
На початку засідання буде заслухана доповідь представника Кабінету міністрів України, після чого із співдоповідями виступлять голова Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Павло Костенко та інші учасники. Насамкінець будуть підбиті підсумки слухань.

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 20 мая 2024, 12:45 9

Португальский гранд интересуется украинским защитником