Сергій Демченко за місяць двічі потрапляв у ДТП

27 лютого в Римі Сергій Демченко проведе поєдинок проти хорвата Йосіпа Ялусіча

27 лютого в Римі, Італія, Інтерконтинентальний чемпіон світу за версією IBF у напівважкій вазі 29-річний Сергій Демченко (12-2, 10 КО) проведе поєдинок проти хорвата Йосіпа Ялусіча (10-13-1, 7 КО). Ексклюзивно для ПроБоксінгу українець, який давно оселився у столиці Італії, розповів про підготовку до цього поєдинку, а також про неприємності, які переслідують його останнім часом.

- Про те, що боксуватиму 27 лютого дізнався тільки 10 днів тому, - зазначив Сергій Демченко. - До цього часу не тренувався, оскільки було зовсім не до тренувань. За останній місяць двічі потрапив в аварію - один раз на машині, другий - на мотоциклі, який після аварії ремонту не підлягав. Я дивом вийшов сухим з води. Поліція була шокована тим, що я нічого не пошкодив.

- Який статус бою з Ялусічем?
- Це буде 6-раундовий рейтинговий поєдинок. Для підготовки часу не те що мало, його просто немає. Це буде для мене як тест, адже повинен бути готовий до будь-яких ситуацій.

- У 2006 році в Римі ти вже зустрічався з Ялусічем і переміг за очками...
- Так, три роки тому боксував з ним. Ялусіч - дуже незручний боксер. Гадаю, з ним не вийде видовищний бій. В першому нашому бою, пригадую, неабияк покалічив йому ніс. Здається, навіть зламав. Манери його бою я вже особливо не пам'ятаю. Часто він ішов назад і викидав бокові удари з ухилом.

Василь Танкевич

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 12 октября 2024, 22:58 0

В Эр-Рияде проходит большой вечер бокса

Комментарии