Олександр Дмитренко подався в релігію

Український боксер став прихожанином церкви Нове покоління

Непереможний український боксер-надважковаговик Олександр Дмитренко (29-0, 19 КО) вже декілька років є прихожанином церкви «Нове покоління» в Гамбурзі, Німеччина. Про це повідомляє офіційний сайт цієї церкви. В інтерв'ю Олександр розповів про місце віри в Бога у його житті, а також про спортивні плани.

- Яку роль в твоєму житті грає віра в Бога?
- Я нічого не починаю робити без молитви. Я чудово розумію що означає життя без Бога. Всі мої успіхи в житті і спорті я досяг з Божою допомогою. Невіруючі люди мають негативне уявлення про християн, думаючи, що вони бідні, голодні, обірвані, хворі люди. Ні! Християни - це люди, які мають мету в житті і вони благословенні в своїх починах. Не важливо, чого я досягну в житті, я завжди потребуватиму Бога!

- Як ти сприйняв свист публіки (після перемоги над Луаном Краснічі)?
- Мій суперник дуже відомий в Германії, тому більшість глядачів були на його стороні. Він - мусульманин, і це ще більше заводило їх уболівати проти християнина. Але я не звертав на це уваги. Я молився і просив у Бога перемоги. І Бог відповів мені... Зі мною було помазання Боже.

- Які плани на майбутнє?
- Я чекаю бою за звання чемпіона світу. У всіх світових версіях я займаю місце між першим і третім, а за версією WBO - навіть номер один.

Як пише газета «Блик», церква «Нове покоління», що прийняла в своє лоно успішного боксера-суперважкоатлета, відноситься до «третьої хвилі» неоп'ятдесятників, званою ще «теологією процвітання». Суть цієї доктрини надзвичайно проста: благословенний тільки той християнин, який добився процвітання і багатства.

Лідер цієї церкви пастор Олексій Ледяєв приїжджав до Німеччини підтримати боксера під час його останнього бою з Краснічі.

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 22 мая 2024, 12:45 4

Украинский боксер победил британца и стал абсолютным чемпионом мира в хевивейте

Комментарии