Що потрібно знати про фінал відбору до збірної України з кіберфутболу

Баталії заключної стадії відбудуться за форматом Double Elimination best of 3

12 та 13 грудня о 12:00 відбудеться фінальна частина відбору до національної збірної команди України з кіберфутболу у дисципліні Pro Evolution Soccer.

У результаті вирішальних протистоянь два найкращих кіберфутболісти сформують новий склад національної команди, яка вже наступного року матиме змогу проявити себе у кваліфікаційному турнірі чемпіонату Європи - UEFA eEURO 2021

У фінальній частині відбіркового турніру змагатимуться вісім переможців онлайн-кваліфікацій, розподілені у дві групи по чотири учасники. Групова частина пройде по коловій системі, кожен зіграє з кожним два матчі. За перемогу нараховуватимуться 3 бали, а за нічию - 1 бал.

До плей-офф вийдуть по два гравці з кожної групи з найбільшою кількістю набраних очок, а баталії заключної стадії відбудуться за форматом Double Elimination best of 3 - до двох перемог.

Нагадаємо, що генеральний партнер Української асоціації електронного футболу ESports Battle приготував приємний подарунок переможцям, а саме загальну грошову винагороду у розмірі 60 000 гривень.

Поєдинки фінального турніру відбору до збірної України з кіберфутболу у дисципліні PES транслюватиметься на офіційному YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Приєднуйся до ефіру, підтримуй улюблених кіберфутболістів, коментуй матчі, вподобай та поширюй посилання на найзапекліші протистояння електронного футболу цієї зими!

Виталий Петровский Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 23:59 17

Украина в рейтинге УЕФА заняла окончательную 18-ю позицию