ВАТ «Прикарпаттяобленерго» - срібний призер «Енергії-2008»!

Прикарпатці стали господарями енергетичного турніру з міні-футболу

ВАТ «Прикарпаттяобленерго» як переможець турніру «Енергія-2007» на правах господаря приймало в м. Алушті учасників турніру з міні-футболу серед аматорських команд керівного складу енергокомпаній України. Такі змагання відбувалися тут 9-11 травня вже вдруге. Минулого року колег приймали енергетики із Кіровоградобленерго. Наступного аматорів футзалу зустрічатимуть полтавчани, які стали переможцями цього сезону.

Особливістю цих змагань є вимога до учасників: вони мають працювати у штаті енергокомпанії на посаді, у підпорядкуванні якої є підрозділ чисельністю більше 5 чоловік. Тож не дивно, що у листах-заявках були зазначені навіть перші особи підприємств галузі. Усього у турнірі взяло участь 8 команд, які представляли обласні енергопостачальні компанії з Кіровограда, Полтави, Дніпропетровська, Запоріжжя, Львова, Харкова, Одеси і, звичайно, Івано-Франківська.

До речі, у складі команди нашої компанії були як і досвідчені майстри футзалу (заступник голови правління Василь Костюк, директор філії «Надвірнянський РЕМ» Дмитро Буняк, заступник начальника СМіТ Ярослав Герега, заступник начальника відділу охорони Віктор Яворський, заступник директора з загальних питань Ігор Палій, керівник групи системних адміністраторів Роман Савчак, інструктор з фізкультури і спорту Юрій Костишин), так і новачки (директор філії «Косівський РЕМ» Валерій Боднарук та його заступник Сергій Єгоров). У такому складі команда впевнено стояла проти супротивників, поступившись у фіналі лише одній команді - з Полтаваобленерго.

До речі, саме наш керівник Василь Костюк, який забив впродовж змагань 12 голів, став володарем нагороди «Кращий бомбардир».

Після завершення турніру «Енергія-2008» команди енергетиків не припиняють тренування, оскільки поряд з «літнім» спортивним протистоянням вже десять років продовжується традиція проведення зимових змагань між енергетичними підприємствами, присвячених Дню енергетика.

www.oe.if.ua

Источник Динамо Киев от Шурика
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 12:15 26

Украинец забил 20 голов в Ла Лиге