Тренер Прикарпаття: «Ви ж бачили, що скандували фанати про суддю»

Ковалюк не стримався після поразки

Головний тренер «Прикарпаття» Володимир Ковалюк не стримував емоції після поразки від «Миколаїва» - 1:2. Ковалюк звинуватив суддю у поразці.
«Ви бачили самі, що команда суперника з перших хвилин тягнула час - аути, від воріт… Ми наголошували судді, щоб пошвидше вводили м'яч, все рівно він не реагував, лиш на 93-й чи 94-й хвилині показав жовту картку воротарю. От я тільки що дивився момент з пенальті - незрозумілий момент. Він так впевнено поставив. А потім не можуть його зі стадіону вивести. Я можу захищати свою команду, але якщо всі вболівальники на стадіоні називають суддю одним словом… неправильним. А, може, і правильним. Бо так як вони судять… Все гірше і гірше стає з кожним роком. Я недавно закінчив грати у футбол - так не судили, як зараз судять. Судді навчились заробляти гроші.
Ну ми руки не будемо опускати, зрозуміло, що команда стане мужнішою. Ясно, що мені обідно, я хлопців настраював, бо я знаю, що таке є судєйство. Десь вони сьогодні і терпіли, зрозуміло, що тяжко грати, коли проти тебе грають 14, а не 11. Але руки не будемо опускати, зробимо нормальні висновки, в нас команда мені подобається, чесно кажучи, і це довели ті контрольні матчі, що ми проводили. Зрозуміло, що дві гри ми програли, гра забудеться, а результат залишиться. Обідно, обідно, бо тому що ми хотіли».
Виталий Петровский Источник: YouTube
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 18:06 0

Лондонский клуб одержал победу со счетом 5:0

Комментарии