Іван ГЕЦКО: «Гармаша ще зарано списувати»

Спеціаліст вважає, що Денис може зіграти на будь-якій позиції

Автор першого гола в історії збірної України Іван Гецко поділився враженнями від розгромної перемоги «Динамо» в матчі з «Арсеналом-Київ» (4:0).
- За «Динамо» відзначився дублем Денис Гармаш, який, незвично для себе, опинився на вістрі атаки команди Хацкевича. Як вам така альтернатива?
- Де він тільки не грав! Денис - така людина, яка може закрити багато проблемних позицій. Найбільш образливо через те, що він ще й винним стає нерідко. Вчора зіграв на вістрі не тому, що Гармаш, а тому, що у тренера не було вибору. Відсутність регулярної ігрової практики і суперечки з тренерським штабом мотивували Дениса вийти на поле і довести, що його ще зарано списувати. Вчорашній матч показав, що Гармаш спроможний це робити практично на будь-якій позиції.
Щоправда, тут і рівень суперника зіграв свою роль. Тренер «Арсенала» сказав, мовляв, у нас не було шансів проти «Динамо. Чути такі слова від наставника команди мені трохи дивно, тому що шанс є завжди. Навіщо тоді на поле виходити, якщо ви почуваєтеся приреченими?.
Владимир Клепач Источник: Футбол 24
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Война | 04 мая 2024, 15:42 23

Бывший теннисист считает, что уровень нравственного качества определенных структур должен измениться

Комментарии