Мар'ян ШВЕД: «З Фабрі приємно працювати»

Вінгер «Карпат» – про роботу із новим тренером на зимових зборах

Новоспечений гравець шотландського «Селтіка» Мар'ян Швед, який до кінця сезону буде виступати за «Карпати» на правах оренди, розповів про зимовий збір львівського клубу.
- Судячи з гри, яку «Карпати» продемонстрували в першому таймі матчу з мінським «Динамо», команда вже близька до своєї оптимальної форми?
- Я б не був таким категоричним. Усе ж, ми лише почали другі збори, перебуваємо під навантаженнями. Про більш-менш оптимальну форму можна буде казати лише наприкінці цієї роботи.
-- У роботі нового тренера «Карпат» Фабрісіо Гонсалеса є якісь кардинальні відмінності в порівнянні з попередніми тренерами команди?
- Кожен наставник привносить щось нове. Фабрі дуже емоційний на тренуваннях, постійно в роботі, намагається достукатися до кожного гравця. З ним і цікаво, і приємно працювати.
- Підписаний із «Селтіком» контракт додає тобі мотивації на зимових зборах з «Карпатами»?
- Мені додає мотивації те, що я перебуваю у складі своєї рідної команди. Звичайно, я є гравцем «Селтіка» й готуюся невдовзі переїхати до Шотландії. Але як я вже говорив, зроблю все для того, щоб допомогти «Карпатам поборотися за Кубок країни. Це дуже важливо для мене. Навесні треба вдало виступити і в чемпіонаті, це також є пріоритетним завданням.
Владимир Клепач Источник: zbirna.com
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 18:35 2

Артем перепутал название своей команды