Офіційний проморолик матчу Україна-Португалія

Збірні зустрінуться 15 лютого

УЄФА презентувалаі 30-секундний проморолик поєдинку 1/2 фіналу Євро-2019 між збірною України та господарем Фіналу Чотирьох - Португалією.
Матч відбудеться 15 лютого о 23:40 за київським часом.
Збірна України зіграла внічию у повторній зустрічі з Італією
Суперник збірної України в півфіналі Євро-2019 з футзалу серед жінок, команда Португалії, у рамках підготовки до домашнього форуму провів два товариські поєдинки з Угорщиною.
Збірні зустрічалися в місті Гондомар 8-9 лютого. У першому матчі господарки перемогли з рахунком 9:0. У складі збірної Португалії дублем відзначилася Лідія Морейро, також забивали Дженіс Сільва, Піско, Фіфо, Дженні, Карла Ванесса та Катія Моргадо. Один із м'ячів угорки відправили у власні ворота.
У другому поєдинку майбутні суперниці збірної України знову взяли гору з розгромним рахунком - 6:0 (Дженіс Сільва - 2, Дженні, Інес Фернандеш, Карла Ванесса, Сара Феррейра).
У фінальній частині Євро-2019 візьмуть участь чотири команди, які перемогли у своїх відбірних групах. У півфіналі 15 лютого синьо-жовті зустрінуться з Португалією (початок матчу - о 23.40 за київським часом), а у другому поєдинку цієї стадії зійдуться Іспанія та Росія. Фінал та матч за третє місце відбудуться 17 лютого.
Виталий Петровский Источник: УЕФА
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» нацелился на украинского вратаря