СМАЛІЙЧУК: «Запропонував Федецькому стати граючим тренером дубля»

Віце-президент «Карпат» – про кадрові зміни в команді

Віце-президент «Карпат» Олег Смалійчук розповів про майбутнє Артема Федецького і Папи Гуйе.
«На збори із командою не полетіли Артем Федецький, Денис Мірошніченко та Олег Голодюк. По Артему питання наразі залишається відкритим. Він потужний професіонал, сильний футболіст і хороша людина. Але в інтересах клубу я прийняв рішення: треба давати дорогу молодим. Артему я запропонував стати граючим тренером дубля, а влітку перейти на довготривалу роботу в структурі «Карпат». Мені б дуже хотілося, щоб Артем із нами працював ще багато років.
Щодо Мірошніченка, то влітку у нього завершується контракт. Відповідно до регламенту ФІФА, він має право вести переговори із іншим клубом. Власне, я думаю, що він це і робить. З нашого боку логічне рішення - перевести гравця в дубль, щоб він тренувався там до літа. До Олега Голодюка у нас немає ніяких претензій. Він зрозумів, що прийшов період щось змінити, тому попросив його відпустити. Ми дуже вдячні йому за роки роботи і сподіваємося, що Олег колись повернеться в «Карпати», адже він вже може називатися легендою клубу».
«Папа Гуйє приєднається до нашої команди вже на зборах в Туреччині. Традиційно, для африканського гравця є доволі проблематично отримати турецьку візу, але, схоже, усі бюрократичні формальності вдалося виконати, тож вже найближчим часом ми чекаємо на приїзд Папи до табору «Карпат», - сказав Смалійчук.
Читайте також: Олег СМАЛІЙЧУК: «Ведемо перемовини по трансферу Шведа»
Владимир Клепач Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 15:12 8

Украинский вратарь пропустил два гола в полуфинальном матче ЛЧ