«ТВД» – у фіналі! Вдруге поспіль

Нас чекає повторення минулорічного фіналу: «ТВД» - «Єнакієвець»

Після перемоги у першому півфінальному матчі у Сумах (3:2), головним завданням футзалістів «ТВД» у матчі-відповіді було зберегти власні ворота недоторканими. Тому саме на сконцентровану гру в захисті акцентував свою увагу наставник львів'ян Роман Ковальчик.

Стартові хвилини звітного поєдинку засвідчили, що гості приїхали до Львова з великим бажанням перемогти. Сумчани пам'ятали, що вже вибили із розіграшу кубка дві львівські команди і планували не порушувати цю традицію. Високий темп гри і напруження в ній тривало увесь перший тайм, на початку якого підступними ударами запам'яталися Рогачов і Колесник. У обох випадках надійно відіграли воротарі. А ось після пострілу Чеботарьова Костюченко зіграв невпевнено і не втримав м'яч у руках але воротаря підстрахувала стійка воріт. А добити його у сітку ніхто з партнерів Чеботарьова не зумів. На 16-й хвилині Кордоба пробивав з лівого флангу, Костюченко парирував його удар, але прямо на Рогачова, рикошетом від якого м'яч ледь не залетів у сітку. Гості відповіли ударом Білоцерківця, але м'яч пройшов біля штанги.

На початку другого тайму ще раз нагадав про себе кращий голеадор «ТВД» Євген Рогачов (два голи Євген забив у Сумах), котрий метрів з семи поцілив у кут воріт сумчан - 1:0. Невдовзі той же Рогачов пробиває, але кіпер гостей встигає підставити ногу, а на добиванні нікого не було. Але сумчани все-таки намаглись врятувати гру. Карацюба з'явився п'ятим польовим. Але реалізувати більшість гості не зуміли, натомість забили гол у меншості...Брацилов помилився при передачі, Сільченко виходив сам на сам з Карацюбою, але Брацилов його наздогнав і грубо збив. Арбітр відразу показує сумчанину другу жовту картку і вилучає того з майданчика.

Оскільки до фінальної сирени залишалося 2 хвилини 45 секунд, наставник «ТВД» Роман Ковальчик попросив своїх гравців потримати м'яч. Але у «теведистів» було бажання забити ще й вони наразилися на гострий контрвипад гостей, після якого Саєнко відіграв пропущений гол - 1:1. Але цей гол не затьмарив свята на вулиці «ТВД», який вдруге поспіль гратиме у фіналі з тим же суперником, діючим володарем Кубка України «Єнакієвцем».

«ТВД» (Львів) - «Універ-Автомар» (Суми) - 1:1 (перша гра - 3:2)

Голи: Рогачов (24) - Саєнко (39).

«ТВД»: Мельник - Хавер, Вахула, Денис, Маржановський - Кордоба, Сільченко, Рогачов, Чеботарьов - Кіндій, Білоус.
«Універ-Автомар»: Костюченко - Колесник, Бурдюг, Петраков, Саєнко - Пєсоцький, Брацилов, Карацюба, Білоцерківець - Шелест.

Попередження: Рогачов (31) - Брацилов (9), Саєнко (31).

Вилучення: Брацилов (38).

Роман ЦЮНЯК, Володимир КРУПЧУК

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 01 мая 2024, 22:26 2

Елена Рыбакина выиграла у Юлии Путинцевой, Арина Соболенко обыграла Мирру Андрееву