БРИНЗАК: «Треба знайти молоде покоління, яке побореться за медалі ОІ»

Президент Федерації біатлону України – про провальний виступ українок у спринті другого етапу КС

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував виступ українок у спринтерькій гонці другого етапу Кубка світу у австрійському Хохфільцені.

«Як пережив вчорашній день? Випив 20 грам віскі й запросив тренерів: поспілкувалися, подумали, як буде далі. Мене запевняли, що забагато в горах ми пробули: і збори останні були в горах, і в горах Поклюка і тут ми в горах. І це далося взнаки на дівчатах. Але це все повинно зникнути ближче десь до Нове Мєсто. І вже на рівнині Оберхоф - і має бути все нормально. Я вже говорив, що ми йдемо на Чемпіонат світу. Також зміна поколінь повинна бути. Ці дівчата повинні квоту нам допомогти отримати. Але треба нам знайти молоде покоління, яке буде в Пекіні боротися за медалі.
Рік у нас експериментальний - багато спортсменів було в команді. Кубок IBU завтра буде і юніорські змагання. Дивимося уважно за нашими молодими дівчатами. Загалом, нічого страшного немає. Кубок світу - це комерційні змагання. Завдань ми не ставили великих: потрібно розбігатися, відпрацьовувати потрібно всі моменти, які мають бути в березні-лютому. Ротація буде по готовності. Ще ж етапи кубка світу в Канаді, Америці. І ми повинні розуміти, хто там буде виступати. По ситуації будемо дивитися, в якому стані ті чи інші спортсменки.
Сьогодні, думаю, що краще має бути, тому що хлопці в нас по іншій методиці тренуються. По-перше, Прокунін в команді лише 1 рік і не всіх добре знає. Влітку важко визначитися, хто і як певну методику переносить взимку. А Санітра вже давно працює. Тому я сподіваюся, що він веде команду правильно. Також сподіваюся, що Підручний, Семенов, Тищенко будуть прогресувати», - сказав Бринзак.
Денис Шаховец Источник: Украинский биатлон
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 16:20 7

Николай выбирал сердцем

Комментарии