Юрій БАКАЛОВ: «Нам необхідне підсилення»

Головний тренер ФК «Львів» – про нічию із «Маріуполем»

Головний тренер ФК «Львів» Юрій Бакалов прокоментував нічийний підсумок гри з «Маріуполем» у поєдинку 17-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги.
- Гра повинна була сподобатися глядачам, адже команди не відсиджувалися в обороні. Не було закритого футболу. Кожен намагався зіграти на своїх сильних якостях. У когось це краще виходило, у когось гірше. Але можу сказати, що ми розраховували на більш позитивний результат і прагнули до цього. Але, на жаль, рахунок говорить сам за себе.
- ФК «Львів» двічі у матчі вів у рахунку, однак пропустив необов'язкові голи і так й не зумів довести поєдинок з «Маріуполем» до перемоги. Як вважаєте, команді не вистачило концентрації чи є якісь інші причини?
- Для того, щоб команда перемагала і нав'язувала свою гру суперникам, потрібен певний потенціал. Потенціал футболістів. На сьогоднішній день слід констатувати, що, хоч хлопці і грають на межі можливостей або так, як ми плануємо, але підсилення нам необхідне. Хотілося б підсилити практично кожну лінію.
Якщо повернутися до матчу, то «Маріуполь» за рахунок замін кілька активізував гру і додав в ній. У нас же втрата практично будь-якого основного гравця створює проблеми. Сьогодні пропускав гру Жонатан, і в середині поля у нас були серйозні проблеми. Доводиться ламати голову і до матчу, і за ходом гри, як ці дірочки латати.
І ми прекрасно вивчили «Маріуполь», і вони нас. Кожен тренер розповідає своїм футболістам, де є слабкі місця в стані кожної з команд. Вони використали ті моменти, які створили. Ми теж забили «робочі» м'ячі. На жаль, ресурсу не завжди вистачає для того, щоб контролювати повністю хід гри.
- Чи можна під час зимової перерви очікувати на кадрове підсилення команди? Подейкують, що Батіста поїхав до Бразилії - переглядати потенційних новачків …
- Бразильський вектор клубу анонсувався ще перед початком сезону. Потрібно підсилення, потрібні якісні футболісти. Але ми маємо намір дивитися не лише на бразильський ринок, а й український. Ще раз повторюся, нам потрібно підсилювати практично кожну лінію.
Владимир Клепач Источник: ФК Львов
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 июня 2024, 19:00 4

«Сине-желтые» проведут первый контрольный матч в рамках подготовки к Евро-2024