Динамівець Федорів дискваліфікований на 5 матчів

Відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ: штрафи та дискваліфікації

За порушення громадського порядку на стадіоні «Україна» під час матчу 23-го туру чемпіонату «Карпати» - «Зоря» львівський клуб оштрафований на 500 у.о.

За порушення громадського порядку на стадіоні «Метеор» під час матчу 23-го туру чемпіонату «Дніпро» - «Ворскла» дніпропетровський клуб оштрафований на 500 у.о.

За порушення громадського порядку на стадіоні «Динамо» під час матчу 24-го туру чемпіонату «Динамо» - «Металург» Донецьк київський клуб оштрафований на 1000 у.о. На аналогічну суму за порушення громадського порядку на луганському стадіоні «Авангард» перед матчем 22-го туру чемпіонату «Зоря» - «Металург» Запоріжжя оштрафований запорізький клуб.

Рішенням Бюро ПФЛ за некоректну поведінку тренера команди «Металург» Запоріжжя Вернидуба під час матчу 24-го туру чемпіонату «Ворскла» - «Металург» Запоріжжя запорізький клуб оштрафований на 1000 у.о. Крім того, Вернидуб відсторонений від участі у змаганнях на один матч.

Бюро ПФЛ задовольнило клопотання ФК «Харків» щодо проведення матчу 25-го туру чемпіонату «ФК Харків» - «Зоря» 13.04.2008 р. на стадіоні «Ворскла» м. Полтава.

Футболіст донецького «Металурга» Ткаченко, вилучений у матчі 24-го туру чемпіонату «Динамо» - «Металург» Донецьк, відсторонений від участі у змаганнях на два матчі.

Футболіст «Динамо» Федорів, вилучений у матчі 24-го туру першості дублюючих складів «Динамо» - «Металург» Донецьк, відсторонений від участі у змаганнях на п'ять матчів.

ПФЛ України

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 07:01 1

«Ливерпуль», несмотря на потерю шансов на титул АПЛ, сумел выполнить задачу минимум

Комментарии