Хімік здобув першу перемогу в сезоні

Южненці розгромили «Політехнік»

Южненський «Хімік» без проблем на виїзді розібрався з харківським «Політехніком».
Команда Валерія Степановського заволоділа суттєвою перевагою вже у першій чверті і надалі суперника не підпускала.
Розпочався матч в Харкові з активних дій від легіонера господарів паркету - Джейсона Картера. Саме американець виграв стартове вкидання, а ще за декілька секунд відкрив рахунок у грі. Проте, Едвін з Южного швидко відновив паритет на паркеті. Декілька хвилин на паркеті точилася рівна боротьба, проте після штрафних від Павлова гості збільшили різницю в рахунку до чотирьох балів та пішли у відрив. Харків'яни намагалися триматися у грі за допомогою результативних дій від Нетесана Гокула, проте гості перегравали опонентів праткично в кожному аспекті гри.
Другу половину матчу команди розпочали досить рівно: в «Хіміка» запалювали Сидоров та Войналович, а в господарів паркету лідерські якості продемонстрував Ілля Чугунов.
Проте, в другій половині періоду гості з півдня знову заволоділи перевагою та почали збільшувати різницю.
На заключну десятихвилинку матчу команда Володимира Коваля вийшла помітно зарядженою та почала відігравати бали в суперника, але як і в попередій десятихвилинці це тривало лише першу половину чверті. Надалі гравці «Хіміка» відігравали та продовжували збільшувати свою перевагу. Завершилася зустріч за рахунку 61:99 на користь «Хіміка».
Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат. 2-й тур
БК «Політехнік» - БК «Хімік» - 61:99 ( 13:25, 18:32, 17:22, 13:20)
«Політехнік»: Кузнєцов (5 + 5 підб), Козлов (10 + 4 пер), Натесан (20), Рочняк, Картер (6) - старт; Чугунов (8), Спасіч, Вуйович (10), Колотілов, Савченко.
«Хімік»: Рябчук (5), Едвін (14), Войналович (8 + 4 підб), Джонс (15 + 9 підб), Павлов (14 + 10 підб) - старт; Мальчевський (5 + 9 підб), Антіпов (10), Марченко (9), Сидоров (14 + 8 пер), Ковальов (5).
В інших матчах дня «Дніпро» здолав «Одесу», а «Черкаські Мавпи» поступилися «Запоріжжю».

Максим Гаптар Источник: Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Баскетбол | 02 мая 2024, 00:15 0

Состоялись матчи плей-офф Евролиги