Ігровий день в Суперлізі: Київ-Баскет приймає Мавпи

В іншому матчі «Дніпро» зустрінеться з «Політехніком»

Сьогодні відбудеться ще два матчі першого туру чемпіонату України з баскетболу. Центральний матч пройде в Києві, де дебютант Суперліги «Київ-Баскет» гратиме з «Черкаськими Мавпами». Також цього дня «Дніпро» на власному паркеті прийматиме харківський «Політехнік».
Київ, Палац спорту
«Київ-Баскет» - «Черкаські Мавпи»
Початок матчу - 14:00
Трансляція - Oboz TV, FBU.ua
В рамках другого ігрового дня сезону в столиці відбудеться матч, який претендуватиме на статус центрального у першому турі регулярного чемпіонату. Черкаські Мавпи проводитимуть першу гру в статусі чемпіонів України, а зіграє команда Максима Міхельсона проти новачка елітного дивізіону Київ-Баскета. Кияни, які в минулому сезоні виступали в Вищій лізі, повністю оновили ростер, зібравши команду з перспективних молодих гравців, досвідчених українських баскетболістів, та доповнивши цей кістяк двома американськими легіонерами.
На команду Євгена Мурзіна чекає справжній тест вже у першому матчі. Фаворитом поєдинку, звичайно, будуть Мавпи і не тільки через статус чемпіонів. Підопічні Максима Міхельсона вже провели 5 офіційних матчів, зігравши у Суперкубку України та кваліфікації Кубку Європи FIBA, отримавши повноцінну ігрову практику у дуже важливих матчах. Але непростий графік і майбутній матч-відповідь з Керавносом можуть змусити коуча Мавп прибігнути до більш широкої ротації. Додатковим фактором у цьому матчі буде тренерське протистояння - керманич киян Євген Мурзін гратиме проти свого асистента по національній збірній Максима Міхельсона.
Дніпро, СК Шиннік
«Дніпро» - «Політехнік»
Початок матчу - 14:00
Трансляція - XSPORT, FBU.ua
Паралельно з матчем в Києві в Дніпрі новоспечений володар Суперкубку України відкриватиме сезон поєдинком проти харківського Політехніка. Віце-чемпіони України вже на старті сезону демонструють відмінну ігрову форму, як в плані фізичної готовності, так і в плані злагоджених командних дій.
На дніпрян, як і на черкаський колектив, наступного тижня очікує матч за вихід у груповий раунд Кубку Європи, тож господарі сьогодняшнього матчу, скоріш за все, спробують зіграти з запасом, який їм дуже знадобиться вже наступного тижня. Харків'яни - традиційно непоступливий колектив, але як команда Тимура Арабаджи буде виглядати на старті сезону: судити поки непросто.
Нагадаємо, у матчі-відкритті сезону «Запоріжжя» здолало «Миколаїв» 84:81.
Максим Гаптар Источник: Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Баскетбол | 04 мая 2024, 17:39 0

Равные соперники разыграют место в финале Запада