Олексій ГУЦУЛЯК: «У Сум було обмаль моментів»

Футболіст «Карпат» розповів про вихід команди до 1/8 фіналу Кубку України

Львівські «Карпати» пройшли у наступний етап Кубка України, впевнено перегравши на виїзді «Суми» - 0:3. Автор третього забитого м'яча в грі Олексій Гуцуляк, який тільки в середині другого тайму з'явився на полі стадіону «Ювілейний», поділився емоціями від матчу та розповів, що йому завадило забити вдруге.

«Гра із «Сумами» проходила непогано для нашої команди. Ми переважали суперника. У них було обмаль моментів, щоб забити нам м'яч чи ускладнити нам гру. Більшість часу перебували на чужій половині та повністю переважали «Суми». Вважаю, що закономірно перемогли.

Мій забитий м'яч? На тренуваннях відпрацьовуємо подібні удари. Тренери показують нам різні вправи, так щоб удар ставав сильнішим.

Після голу змарнував декілька моментів. Потрібно було діяти в цих епізодах спокійніше. Емоції переповнювали мене і я намагався швидко забити другий м'яч. Найголовніше, що перемогла команда.

Нам неважко працювати в такому потужному темпі. Вся команда добре відновлюється. Кожен з моїх партнерів почуває себе прекрасно», - зазначив Гуцуляк.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 18:16 4

Артем за короткий срок стал капитаном команды