САЛЕНКО: «Натуралізація Мораєса? Він може підсилити збірну України»

Спеціаліст вважає, що натуралізація бразильського нападника «Шахтаря» піде на користь

Колишній форвард київського «Динамо» відзначив, що підтримує залучення бразильського форварда «гірників» Жуніора Мораєса до лав збірної України:
- Натуралізація Мораєса зараз може бути на руку збірній. Національній команді потрібна конкуренція. Стоїть завдання виходу на чемпіонат Європи і цього разу нашій збірній обов'язково потрібно його вирішувати.
В матчах проти Чехії та Словаччини ми бачили, що нам не вистачає гостроти в атакувальній лінії. Яремчук старається, але, поки що, не дає необхідного результату. Той же Бєсєдін травмований і нам важко знайти заміну, якщо хтось «вилітає» через пошкодження. Якщо дивитися на чемпіонат України, то інших форвардів-українців, які можуть підсилити збірну, ми не бачимо. Більше забивних нападників ми не маємо. В «Шахтарі» на цій позиції використовують іноземців.
Мораєс же може підсилити національну збірну. У нього хороша результативність, робота із м'ячем та без нього. Тим більше, бути натуралізованим в одній із європейських збірних - це єдиний шанс для Жуніора зіграти на чемпіонаті Європи.
Читайте також: Чи потрібен Жуніор Мораес збірній України?
Денис Шаховец Источник: 1927.kiev.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 22 мая 2024, 10:15 1

Румынский специалист все-таки будет работать на родине