Чоловіча та жіноча збірні України вийшли до півфіналу студентського ЧС

Наші команди кваліфікувалися до півфіналу світової першості, що наразі триває у Казахстані

Футзальні чоловіча та жіноча збірні України серед студентів кваліфікувалися до півфіналу світової першості, що наразі триває у Казахстані.
Чоловіки. 1/4 фіналу
Україна - Польща - 5:3
Голи збірної України: Дзюба, Лисенко, Пелех (2), Цілик.
Збірна України розпочала поєдинок дуже потужно. Вже після першого тайму синьо-жовті вели з рахунком 3:0. Початок другої половини також був вдалим для українців, які забили ще один м'яч. Однак після цього поляки оговталися і двічі засмутили нашого воротаря - 4:2. Тим не менш підопічні Олександра Косенка у нервові останні хвилини втримали перевагу. Команди лише обмінялися м'ячами.
Тепер наші хлопці зіграють у півфіналі з російською збірною, яка в свою чергу здолала чехів - 6:2. Матч відбудеться 24 серпня о 17.00.
Жінки. Група А
Україна - Ізраїль - 6:2
Голи збірної України: Бабенко (3), Чиженок, Дичко, Майбородіна.
Початок зустрічі був не надто легким для підопічних Олега Шайтанова. Першими відзначилися саме наші суперниці. Все, що вдалося зробити українкам у першому таймі, - це відновити рівновагу. А от після відпочинку наші дівчата розставили все по своїх місцях.
Таким чином, українки вийшли до півфіналу чемпіонату світу з першого місця в групі. 24 серпня на них чекає зустріч із командою Франції, яка посіла друге місце в групі В. Початок матчу - о 13.00 за київським часом.
Денис Шаховец Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 09:50 1

Экс-наставник «галактикос» – о соперничестве команд в полуфинале турнира