Олександр ПЕТРАКОВ: «У Португалії перевага, але будемо боротися»

Головний тренер обіцяє боротьбу в півфіналі

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Олександр Петраков прокоментував матч із Туреччиною на Євро-2018 у Фінляндії й зазирнув у найближче майбутнє.
- Перед грою з Туреччиною ми дуже переживали, - сказав Олександр Васильович. - Нерідко буває так, що, коли залишається один крок, футболісти можуть перехвилюватися. Однак хлопці знову проявили себе в усій красі, молодці. Окрім Булеци, двічі міг відзначитися Супряга. Хоча видно було, що втома накопичилася суттєва. У нас не такий великий кадровий потенціал. Багатьом хлопцям ще не вистачає досвіду матчів такого рівня. Переважно навантаження лягає на певних виконавців.
У нас є деякі проблеми кадрового характеру. Але я вірю, що все обійдеться, і гравці будуть у строю. Зараз на перше місце знову виходить відновлення футболістів до матчу проти Португалії. У зв'язку з цим хочу подякувати тренерсько-адміністративному штабу, який практично без відпочинку працює на благо збірної. А тут ще й півфінальний матч призначено на третю годину дня. У такому віці зайва доба відпочинку, причому коли потрібно грати через два дні на третій, позначається. У португальців є в цьому перевага. Тим не менш, ми будемо боротися за вихід до фіналу, це я обіцяю.
Що стосується суперника, то з Португалією за вісім років роботи в юнацьких збірних я ще не зустрічався. Про силу команди свідчить хоча б той факт, що цей колектив два роки тому ставав чемпіоном Європи серед 17-річних. У португальців зіграна команда, багато індивідуально сильних футболістів. Збірна Португалії практично не має слабких місць, але ми постараємося знайти, за рахунок чого можна їй протистояти.
Виталий Петровский Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 17:27 8

Нападающий вернется в «Брюгге»

Комментарии