Комітет арбітрів ФФУ: пенальті в ворота Маріуполя було правильним

Рішення Анатолія Абдули в матчі «Динамо» - Маріуполь» були визнані вірними

Поєдинок 30-го туру УПЛ «Динамо» - «Маріуполь» запамєятався декількома суперечливими епізодами і критикою на адресу арбітра Анатолія Абдули.

Сьогодні на офіційному сайті комітету арбітрів ФФУ з'явився аналіз суперечливих епізодів матчів 30-го туру. Усі спірні рішення Абдули, зокрема пенальті за фол на Мбокані, були визнані вірними:

«54 хв. 11-метровий удар на користь господарів було призначено правильно за затримку ззаду всередині штрафної площі, що здійснював гравець № 2 гостей проти футболіста № 70 господарів, який своїми діями зрив перспективної атаки. Технічне рішення є правильним.

55 хв. Правильна оцінка щодо ненавмисності гри рукою. Гравець гостей вибиває м'яч до центру і м'яч потрапляє до суперника, а потім останній невдало грає в м'яч і у випадковий спосіб влучає у тіло та в руку його партнера по команді, гравця № 30 господарів, який не вчиняє жодних навмисних дій через те, що м'яч зненацька потрапляє в нього. Йдеться про ненавмисні дії, що не підлягають покаранню.

56 хв. Гравець № 7 господарів не зазнає жодного порушення на собі з боку футболіста № 30 гостей, проте він вирішує впасти у дуже демонстративній манері на газон всередині штрафної площі суперника. В таких випадках порушення фіксується свистком та призначається ВУ, а гравцю виноситься ЖК за симуляцію».

Олег Дидух Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 02 июля 2024, 22:01 12

Дарья переиграла Осеан Доден в 1/64 финала мейджора и вышла на Алену Остапенко

Комментарии