SC Connection – чемпіони!

Команда SC Connection U10 виграла футбольний турнір в Лас-Вегасі

Цими вихідними в місті Лас-Вегас команда SC Connection U10 брала участь у футбольному турнірі FC Heat Invention. Турнір відбувався з 2 до 4 березня. Команда прилетіла за два дні до турніру, маючи можливість ознайомитись з містом, яке знає весь світ. У четвер після приїзду вся команда разом з батьками вирушила на екскурсію, щоб побачити всю красу міста. Наступного дня відбулось відкриття турніру і вечірнє тренування перед грою. Організатори подбали про хороший стан полів та грамотний календар ігор.
Свій шлях за трофеєм підопічні Володимира Боєчка розпочали в суботу о 8.00 годині ранку за Nevada time. Всі чекали, щоб показати себе на полі, було помітне хвилювання і легкий мандраж, та й зміна часових поясів не завжди сприяє швидкій адаптації до нового місця. В Чикаго команда Connection ще тільки закінчує грати в indoor, а тут одразу +20 тепла і трав'яне поле. Та сумніви розвіялись уже після першої гри з командою Casa Thunders (Colorado). Команда з Чикаго декласувала суперника з рахунком 6:3. Голи забивали Віталій Глют (4), Володимир Лучан (2)
Друга гра розпочалася о 2:30 пополудні. За календарем суперником чиказьців була місцева команда з Лас-Вегаса - Heat FC 08. Рахунок матчу 6:1 і знову на нашу користь. Голи забивали: Віталій Глют (2), Влад Зарутський (2), Андрій Костюк (1), Володимир Лучан (1). Після двох перемог ми вийшли до півфіналу. В неділю зранку жереб звів з командою Casa Inter All Stars(California). Гра була обережною, після першого тайму табло показувало 0:0. В другому таймі після настанов тренера почали грати активніше, і Віталій Глют відкрив рахунок у цьому матчі. Після пропущеного гола суперники посипалися, і ми довели перевагу з рахунком 5:0. Голи забивали: Віталій Глют (3), Влад Зарутський (1), Володимир Лучан (1).
І ось кульмінація турніру - фінал! Всі з нетерпінням чекали цієї гри. Суперником були господарі турніру Heat FC, які впевнено пройшли сито змагань. Гра була напруженою, але завдяки швидким голам, які почав забивати Влад Зарутський, господарі «поплили», і команда Connection довела гольову серію до нищівних 5:0. Голи забивали: Влад Зарутський (2), Віталій Глют (3). Команда з міста Чикаго вперше стала переможцем на турнірі Heat Invention у Лас-Вегасі. Всі поверталися з медалями і чудовим настроєм до Чикаго.
Хочемо подякувати батькам хлопчаків SC Connection за несамовиту підтримку на стадіоні! Склад команди - це діти українських сімей, і ми пишаємося, що представляємо Україну так далеко від нашого краю! Взагалі, вихованці тренера Володимира Боєчка показують доволі якісний футбол у структурі клубу SC Connection. Тренер своєю працею привчив нас до перемог у залах та на відкритих полях.
До речі, набір хлопчиків та дівчат різних вікових категорій у клуб Connection триває цілий рік.
Отож, склад команди переможців: воротарі - Іван Дубчак, Олекса Левкович; захисники - Максим Дмитрук, Денис Лічнер, Андрій Гасюк, Марко Гук; півзахисники - Володимир Лучан, Денис Ключенко, Данило Михальський, Влад Зарутський; нападники - Віталій Глют, Денис Третяк, Андрій Костюк, Олександр Боєчко, Давид Дворецький. Найкращим бомбардиром турніру став Віталій Глют, забивши 12 голів.
Юрий Штемберг Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 01:05 1

Карло не обвинил кого-то конкретно, но заявил, что игроки действовали плохо