Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ: «Спробуємо зіпсувати нерви Динамо»

Український захисник АЕКа – про майбутнє протистояння з українською командою на євроарені

Український легіонер АЕКа Дмитро Чигринский розповів як у грецькій команді ставляться до протистояння із київським «Динамо» в 1/16 Ліги Європи.

- Після того, як АЕК оформив вихід у плей-офф, я зрозумів, що «Динамо» - у списку наших потенційних суперників. Обговорював цей варіант із партнерами. Готувалися до серйозного опонента, адже у своїй групі АЕК посів друге місце, тож ми виходили на клуби з Ліги чемпіонів або переможців квартетів у Лізі Європи. Коротко пройшлися по кожній команді.

Мої одноклубники з великою повагою ставляться до «Динамо». Я помічаю це не вперше. Ще коли потрапив в АЕК, звернув увагу на те, наскільки в Греції поважають «Шахтар» і «Динамо». Тут серйозно слідкують за нашими командами. Українські гранди мають хороший імідж. «Гірників» оцінюють трішки вище. Все-таки успіхи в Лізі чемпіонів і перемога у фіналі Кубка УЄФА справили на греків велике враження. Але й «Динамо» не скидають з рахунків.

Після жеребкування у команді відбулося коротке обговорення нового суперника. На щось більше не було часу

- Чи всіх в АЕКу влаштовує «Динамо»?
- Ми просто задоволені тим, що пройшли груповий етап і дісталися до 1/16 фіналу. АЕКу було б цікаво зіграти з будь-якою командою. Випало «Динамо» - ми їх оцінюємо так само високо, як інших суперників. Для нас вони - фаворити. Тому на цю дуель в АЕКа буде супернастрій.

Але зараз у Греції не так, як в Україні, де настала зимова пауза і можна оцінювати жереб. Наш тренер Маноло Хіменес одразу сказав: «Ще дуже багато часу до матчу з «Динамо». Ми встигнемо підготуватись». Наразі у команди щільний графік: перед невеличкою різдвяною паузою належить провести ігри в чемпіонаті і Кубку Греції. Зрештою, з партнерами ми ще поговоримо про «Динамо». А от від тренерського штабу навряд чи варто найближчим часом очікувати якоїсь інформації.

- «Постараємося вирішити питання у першому матчі, щоб АЕК приїхав в Україну просто померзнути». Як вам така заява Максима Шацьких, представника тренерського штабу Динамо?
- Напевно, «Динамо» щиро вірить в те, що так може бути. Я не думаю, що на цій стадії турніру є місце для недооцінки. У будь-якому випадку, якщо «Динамо» вважає, що все буде так просто, то, як мінімум, зіпсувати їм нерви ми спробуємо. Шацьких каже, що вони постараються вирішити питання в першому матчі? А я кажу, що ми намагатимемося зберегти інтригу до матчу-відповіді у конкурентному стані.

ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К ФАН-ТУРУ НА МАТЧ АЕК - ДИНАМО КИЕВ

Владимир Клепач Источник: Футбол 24
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 02:42 1

Украинец создал три момента в матче АПЛ

Комментарии