Михайло СЕРГІЙЧУК: «Хотілося б знову побачити в Карпатах Йовічевіча»

Нападник «Вереса» прокоментував разгром львівського клубу (6:1)

Один з головних учасників розгрому «Карпат», нападник «Вереса» Михайло Сергійчук, прокоментував перемогу своєї команди з рахунком 1:6 в західноукраїнскьому «дербі».

- Михайле, прокоментуй будь ласка цю яскраву перемогу. Які емоції ти зараз відчуваєш?
- Так, справді, перемога вийшла яскравою. Думаю, вболівальники зилишились задоволеними! Ми добре підготувались до гри, все ж таки дербі як-ніяк! Приємно перемогти в цій важливій для нас грі.

- На твою думку, що є головною причиною такого великого рахунку? Почали команди приблизно рівно, в «Карпат» навіть на самому початку гри було більше небезпечних моментів...
- Зараз в «Карпат» такий стиль гри, який дозволяє нам так грати і вибігати в контратаки. Тому ми й скористалися цим зповна, що і обумовило такий рахунок на табло. Якби «Карпати» реалізували свої моменти на початку матчу, хто знає, як би надалі склалася гра.

- Ти двічі забив у ворота своєї колишньої команди. Це, напевно, було досить принципово для тебе? Адже ти не один раз приходив у «Карпати» з бажанням там закріпитися, але в тебе банально не вірили... Було бажання щось довести керівництву львівскього клубу?
- Звичайно, є люди, яким би я хотів щось довести. Таке футбольне життя. У «Карпатах» в мене вірили лише Йовічевіч і Беньо, яким я буду завжди вдячний!

- Що заважає «Карпатам» проявити свій потенціал? Можливо, велика кількість трансферів і новий тренер-іноземець, який намагається привити комінді новий стиль гри?
- З мого боку не зовсім коректно коментувати те, що зараз відбувається в клубі. Просто прикро, що вони і вболівальники опинилися в такій ситуації. Я б хотів знову побачити Йовічевіча в «Карпатах».

- Наразі «Верес» займає 5-ту сходинку в таблиці. Непоганий результат, як для новачка?
- Перед нами стоїть завдання потрапити до першої шістки. І поки що все йде по плану.

- Наступний матч проти «Ворскли», яка дуже сильно почала чемпіонат і зараз займає 3 місце. Які очікування від цієї гри?
- З «Ворсклою» буде дуже важка гра, яку нам треба вигравати, щоб не відпустити їх далеко впред. Тому, готуватимемось до неї максимально відповідально!

Олександр НАГОЛЮК

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:01 0

Артем отличился в очном матче команд на 4-й минуте поединка