100 вірних разом зі збірною — до Ісландії

Вперше в історії на виїзний матч прості вболівальники летять одним літаком разом зі збірниками і ФФУ

Сьогодні, 3 вересня, з Харкова до Рейк'явіка вирушає літак Національної збірної України з футболу. Разом з командою та тренерським штабом на борту вболівальники «Вірні збірній».

Вперше в історії українського футболу на виїзний матч прості вболівальники летять одним літаком разом зі збірниками та ФФУ. Така домовленість між «Вірні збірні» та ФФУ була досягнута ще в середині серпня, і вона діятиме не лише на гру в Рейк'явіку, а й на інші виїзні матчі збірної.

В Рейк'явіку вболівальники традиційно відкриють фан-посольтво (HARD ROCK CAFFE REYKJAVIK, Lækjargata 2A, 101 Reykjavík), яке надаватиме всебічну підтримку українським фанам з будь-яких питань. 5 вересня о 17:00 звідси стартує фан-марш до стадіону «Лейгардальсведлюр», де відбудеться гра Ісландія - Україна.

Крім того, зранку в день гри «Вірні збірній» відвідають місцеву дитячу лікарню, де допоможуть в обладнанні нової ігрової кімнати для маленьких пацієнтів.

Матч Ісландія - Україна розпочнеться о 21:45 (за київським часом). Очікується, що гра стане справжнім випробуванням як для української збірної - ісландці виграли всі домашні матчі цього відбірного циклу, так і для «Вірні збірній» - весь світ знає, як уміють підтримувати свою команду вибухові вболівальники країни гейзерів. Та українські фани врахували сильні сторони вікінгів і обіцяють здивувати їх на трибунах.

Нагадаємо, що «100 вірних» вирушать на гру Ісландія - Україна трьома рейсами. Два з них - літаки Федерації футболу України, ще один - регулярний рейс, що летить з польського міста Катовіце.

Денис Шаховец Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 02:32 0

Главный тренер ПСЖ прокомментировал поражение в матче против Боруссии Д (0:1)

Комментарии